Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»

van Dijk: «Να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν»

Δηλώσεις έκανε ο Virgil van Dijk, μετά το διπλό της Liverpool με 0-2 στην έδρα της Newcastle, τονίζοντας πως οι Reds επικεντρώνονται τώρα στην πρώτη κόντρα με τη Real Madrid, θέλοντας να τελειώσουν τη φετινή σεζόν με τον καλύτερο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολλανδού στόπερ:

“ Είχαμε καλά αποτελέσματα αυτή τη σεζόν όταν θέλαμε να ξεκινήσουμε ένα σερί, αλλά δεν το κάναμε, αλλά αυτό είναι διαφορετικό, ειδικά μετά την Everton. Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο είμαστε η μόνη ομάδα που έχει νικήσει τη Newcastle. Είμαι τόσο περήφανος για τα παιδιά.”

“ Όταν παίζεις κόντρα σε 10 παίκτες, αρκετές φορές γίνεσαι κάπως απρόσεκτος. Είχαμε όμως μια δύσκολη σεζόν μέχρι τώρα – δεν μπορώ να είμαι πιο περήφανος για τα παιδιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τις καλές εμφανίσεις. ”

“ Το να είσαι υγιής είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο – είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Τώρα αντίπαλος μας είναι η Real Madrid. ”

“ Έκανα πολλή σκληρή δουλειά, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Τώρα είναι η ώρα να τελειώσουμε το υπόλοιπο της σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται. ”

“ Όλη αυτή η σεζόν έχει δείξει ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Θέλουμε να βρούμε ξανά τη σταθερότητα μας – μπορούμε να το κάνουμε μόνο στο γήπεδο. Είναι ένα καλό βήμα – θα το κάνουμε και θα επικεντρωθούμε στο επόμενο. ”

Σημαντικό διπλό για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com