Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool v Everton 2-0: Οι βαθμολογίες των Red παικτών

Liverpool v Everton 2-0: Οι βαθμολογίες των Red παικτών

Η Liverpool επανήλθε στις νίκες χάρη στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι, μια ανταμοιβή για την προσπάθεια που κατέβαλε στην επίθεση αλλά και την άμυνα, κάτι που η Everton ξέχασε να κάνει.

Alisson – 7 (στα 10)
Δεν είχε τίποτα να κάνει στο πρώτο ημίχρονο εκτός από το να κερδίσει μερικές σέντρες, να κάνει μερικές πάσες και να σηκωθεί μετά από μια κάπως καθυστερημένη απειλή εναντίον του. Και αυτό είναι πολύ καλό από εμάς.

Trent Alexander-Arnold -7
Κάποια πολύ παράξενη πάσα για πρώτη φορά στο εναρκτήριο 45′, αλλά έμεινε καλά στο καθήκον του να υπερασπιστεί τον χώρο του Dwight McNeil στα πλάγια. Μερικά κοψίματα σε ψηλά πεδία και μια χαμηλή σέντρα που ήταν πολύ επικίνδυνη.

Αλλά το καλύτερο ήρθε αμέσως μετά την επανεκκίνηση του ημιχρόνου: μια κλασική άμυνα, για πρώτη φορά χαμηλών τάσεων και μόλις μια δεύτερη ασίστ στο πρωτάθλημα της σεζόν, καθώς ο Gakpo χτύπησε στο μακρινό δοκάρι.

Joel Matip-7
Πολύ καλή η ταχύτητα του παιχνιδιού από την αρχή, να πιάνεται μια μπάλα πίσω και χάνοντας την στη φυσική μάχη μερικές φορές.

Ωστόσο, τον είδαμε επίσης να κάνει εκείνα τα άλματα προς τα εμπρός που ήταν σημαντικά – δεδομένης της σχετικής έλλειψης δημιουργικότητας στη μεσαία γραμμή – και η αμυντική του δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ελαφρώς καλύτερη καθώς προσπαθούσαμε να αμυνθούμε λίγο πιο επιθετικά στις επιθέσεις

Joe Gomez-8
Μία από τις πολύ καλύτερες επιμελείς αμυντικές εμφανίσεις του.

Εκφοβίστηκε ο πρωτάρης της κορυφαίας κατηγορίας Ellis Simms , κάλυψε πολύ καλά σε όλο το πλάτος της αμυντικής γραμμής και έπαιξε με σιγουριά, τελειώνοντας τον αγώνα με ακρίβεια πάσας 93%.

Andy Robertson-8
Πολύ υψηλότερη απόδοση από τον αριστερό μας μπακ. Γρήγορος στις προκλήσεις, αλλά το πιο σημαντικό, πολύ γρήγορος στο να μπαίνει μπροστά στο κενό και να μεταφέρει την μπάλα 20 και 30 γιάρδες προς τα πάνω – κλειδί για το δεύτερο γκολ της Liverpool.

Αλληλεπικάλυψη τόσο του Darwin όσο και του Gakpo σε καλό αποτέλεσμα, έδωσε μερικά αξιοπρεπή στημένα κομμάτια και έκανε την Everton να ξεσηκωθεί στο τέλος, κάτι που είναι πάντα υπέροχο.

Fabinho -6
Ακόμα τόσο απίστευτα δειλός και αργός στην μπάλα. Μερικές καλύτερες αμυντικές στιγμές, κυρίως σταματώντας έναν εναντίον ενός όταν τρέχετε κατευθείαν πάνω του, αλλά ο αθλητικός χαρακτήρας σίγουρα δεν υπάρχει αν τον παρακάμψετε.

Jordan Henderson -7
Ένα περίεργο πράγμα από να ξεσηκώνει το πλήθος και να το βρίσκει, με το είδος του υψηλής έντασης να πιέζει μια συνεχή σειρά από πίσω πάσες που καταλήγουν σε ζητωκραυγές και εκτίμηση από τον Kop – αλλά πάρα πολλές από τις πρώτες του πάσες κατέληξαν στις κερκίδες πολύ.

Ένα πρώιμο χτύπημα για πρώτη φορά στην κορυφή έδωσε τον τόνο για τη δουλειά του στη μπάλα, αλλά πρέπει να πληρωθούν τα εύσημα για το back-tracking και τη νίκη της μπάλας που συνέβησαν και σε αυτά τα πρώτα 45. Όχι πολλά, αλλά αρκετά για να σταματήσουν μερικές στιγμές πιθανού κινδύνου.

Stefan Bajcetic – 9 – Man of the Match
Θα μείνουμε έκπληκτοι και συγκλονισμένοι αν ο Bajcetic δεν κερδίσει την επόμενη Χρυσή Μπάλα.

Ο πιο συγκρατημένος παίκτης στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο, έδινε φωτιά για περισσότερους από δύο συμπαίκτες του και εξαιρετικός στην κατανομή του υπό πίεση.

Ήταν εκεί όταν χρειαζόταν, αλλά με καλό όραμα για να διαλέξει μια πάσα από μια πιο περιπετειώδη περιοχή του γηπέδου από ό,τι είχε παίξει στο παρελθόν, μοίραζε μπάλες δεξιά και αριστερά και κέρδιζε μεγάλο χειροκρότημα από το Kop όλη τη νύχτα.

Mohamed Salah – 8
Δεν μπόρεσε να παγιδεύσει την μπάλα, έπεσε πάνω αντί να σουτάρει και άστοχες πάσες μέσα στο γήπεδο.

Και μετά σκόραρε.

Ένα απόλυτο δώρο, σίγουρα, αλλά ο Μο βοήθησε να κάνει την κίνηση και να την τελειώσει, και η αλλαγή ήταν στιγμιαία: ξαφνικά μπόρεσε να ξαναπάρει τους ανθρώπους με το πρώτο άγγιγμα και τη στροφή του, συμμετείχε σε ένα build-up παιχνίδι και βοήθησε στην υπερφόρτωση του δεξιού για το 2-0.

Επίσης, απίστευτα, κέρδισε μερικά ελεύθερα χτυπήματα! Ο Still πήρε περίπου οκτώ από αυτούς για να του βγει κίτρινη κάρτα, αλλά είναι μια αρχή.

Cody Gakpo – 7

Επιτέλους, σκόρερ της Liverpool, το back-in του Ολλανδού δεν ήταν απλώς μια στιγμή-ορόσημο για τον ίδιο, αλλά και μια πραγματική τακτοποίηση των νεύρων.

Το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να πάει με οποιονδήποτε τρόπο παρά το αξιοπρεπές πρώτο 45, αλλά έδωσε φως και πίστη στους Reds.

Η συνολική του εμφάνιση ήταν αξιοπρεπής κατά καιρούς, με ωραίο παιχνίδι συγκράτησης σε βαθιές περιοχές και σύνδεση με τους επιθετικούς του, αλλά ο στόχος ήταν ζωτικής σημασίας

Darwin Nunez – 8
Τα έδωσε όλα όπως πάντα, βρυχήθηκε από την υποστήριξη του πλήθους όποτε αποφάσιζε ότι ήθελε λίγο να τρέξει.

Απομάκρυνε μερικούς από το δρόμο, οδήγησε τη γραμμή στη μέση όταν χρειαζόταν, παρά το γεγονός ότι βρισκόμουν κυρίως στα αριστερά – και δημιούργησε έναν φανταστικό σχήμα για την ασίστ στο άνοιγμα.

Liverpool v Everton 2-0: Οι βαθμολογίες των Red παικτών
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com