Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Κορυφαία η απόδοση μας στο Derby»

Henderson: «Κορυφαία η απόδοση μας στο Derby»

Ο Jordan Henderson μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας στο προχθεσινό Merseyside Derby με την Everton που οδήγησε στη νίκη με 2-0, ενώ αναφέρθηκε και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς που έρχεται με τη Newcastle.

Για το Derby είχε να πει:

“ Νομίζω ότι η συνολική απόδοση ήταν κορυφαία από την αρχή μέχρι το τέλος. Όλοι ήταν καλοί, ξέραμε ότι ήταν ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. ”

“ Αποδώσαμε. Δεν αναπληρώνει τις τελευταίες εβδομάδες όσον αφορά τις εμφανίσεις μας, αλλά σίγουρα είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μοιάζαμε περισσότερο με εμάς. ”

“ Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για εμάς εσωτερικά. Ξέραμε μετά τις τελευταίες εβδομάδες και ειδικά το τελευταίο παιχνίδι, ότι είχαμε λίγο χρόνο μετά το τελευταίο παιχνίδι. ”

“ Είχαμε εννέα ημέρες, η προπόνηση ήταν πολύ καλή αυτή την εβδομάδα και το χρησιμοποιήσαμε στο παιχνίδι, και αυτό είναι το πιο ευχάριστο πράγμα. ”

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Newcastle:

“ Έχουμε ένα καλό συναίσθημα από αυτή τη νίκη, σίγουρα, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι ένα μεγάλο τεστ στη Newcastle. Πετάνε αυτή τη σεζόν και είναι αήττητοι εδώ και πολύ καιρό. ”

“ Είναι ένα πραγματικά πολύ δύσκολο μέρος να πάμε και να παίξουμε, αλλά αν μπορούμε να αποδώσουμε όπως κάναμε απέναντι στην Everton και περισσότερο, τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όπως ήμασταν απέναντι στην Everton και αν το κάνουμε αυτό το Σάββατο έχουμε μια ευκαιρία.”

Η Liverpool θέλει να συνεχίσει με νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com