Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δέσμευση της FSG για αναμόρφωση της Liverpool το καλοκαίρι

Η δέσμευση της FSG για αναμόρφωση της Liverpool το καλοκαίρι

Η Fenway Sports Group ως ιδιοκτήτρια εταιρεία της Liverpool προέβη σε μία σημαντική δήλωση – πρόθεση όσων αφορά τη στρατηγική που θα ακολουθήσει η ομάδα τη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Μπορεί τα στελέχη της να βρίσκονται σε αναζήτηση νέων επενδυτών, αλλά αν αυτό δε καταστεί δυνατό, δεσμεύτηκαν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη για το “rebuild” της ομάδας.

Τη φετινή χρονιά, η ομάδα του Jurgen Klopp δυσκολεύεται πολύ να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κι αυτό οφείλεται σε μια σειρά από παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι οι πολύ μικρές επενδύσεις που έγιναν στο ρόστερ τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, αφήνοντας την ομάδα με ελλείψεις, ελέω και των τραυματισμών, σε μία σεζόν που η προσπάθεια για έξοδο στο επόμενο Champions League φαντάζει πλέον το πιο ρεαλιστικό στόχο. Είναι σαφές ότι η ομάδα θα χρειαστεί ενίσχυση το καλοκαίρι, κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η FSG είναι έτοιμη να κάνει μεταγραφικό ντεμαράζ, επενδύοντας πολλά εκατομμύρια στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, στοχεύοντας στην ολική αναμόρφωση της ομάδας, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον Jurgen Klopp να δημιουργήσει εκ νέου μία ομάδα φόβητρο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Παρά τη πρόθεση τους να πουλήσουν την ομάδα ήδη από το περασμένο Νοέμβριο, οι άνθρωποι της FSG δεν έλαβαν καμία πρόταση. Είτε παραμείνουν εν τέλει στη Liverpool, είτε όχι, αυτό που έχει σημασία είναι ότι μπροστάρης στη προσπάθεια ανοικοδόμησης της ομάδας θα είναι ο Jurgen Klopp.

Ένας από τους βασικότερους στόχους της ομάδας παραμένει ο νεαρός Άγγλος μέσος, Jude Bellingham, με τη Liverpool όμως να βλέπει ορατό το κίνδυνο του ανταγωνισμού με ομάδες όπως η Real Madrid και Manchester City, οι οποίες είναι πιο πιθανό να αγωνίζονται στο Champions League του χρόνου.

Η δέσμευση της FSG για αναμόρφωση της Liverpool το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com