Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο της Liverpool για το καλοκαίρι ο Jonathan Tah?

Στο στόχαστρο της Liverpool για το καλοκαίρι ο Jonathan Tah?

Σύμφωνα με ΜΜΕ στο διαδίκτυο, η Liverpool φέρεται να έχει «συνομιλήσει» με εκπροσώπους του Γερμανού κεντρικού αμυντικού της Bayer Leverkusen Jonathan Tah, για μια καλοκαιρινή μεταγραφή.

Ο Jonathan Tah είναι ένας πανύψηλος σέντερ μπακ, με ύψος 1.95 m, και αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Leverkusen από το 2015. Είναι γνωστός για τη σωματική του διάπλαση, τις εναέριες ικανότητές και τα δυνατά τάκλιν του, στοιχεία που τον καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για την άμυνα της Liverpool.

Ο πρώην μέσος της Liverpool, Xabi Alonso, ο οποίος ανέλαβε τον σύλλογο τον Οκτώβριο και έκτοτε βοήθησε την Leverkusen να βελτιώσει τη θέση της στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας από τη 18η στη 10η θέση, δεν φαίνεται να θεωρεί βασικό τον παίκτη, καθώς τον χρησιμοποίησε σε μόλις 3 από τα 7 τελευταία παιχνίδια της ομάδας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο παίκτης «ενδιαφέρεται για μια μετακόμιση στην Premier League» και ότι η Newcastle είναι επίσης μεταξύ των ομάδων, οι οποίες έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του παίκτη.

Στο στόχαστρο της Liverpool για το καλοκαίρι ο Jonathan Tah?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com