Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Κάναμε το παιχνίδι μας – εξαιρετική η ατμόσφαιρα»

Klopp: «Κάναμε το παιχνίδι μας – εξαιρετική η ατμόσφαιρα»

Ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του μετά το νικηφόρο Merseyside Derby ανέφερε πως η Liverpool έκανε το παιχνίδι που ήθελε και αυτό τη βοήθησε να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα του Anfield.

Ο Γερμανός μίλησε για την εμφάνιση:

“ Παίξαμε το παιχνίδι που θέλαμε να παίξουμε απόψε και όχι το παιχνίδι που ήθελε να παίξει η Everton. ”

“ Είδα μια πραγματική μονάδα απόψε – όλοι πολεμούσαν – πραγματικά πολεμούσαν – βγάλαμε δύο συγκλονιστικές αντεπιθέσεις. Απόψε ήμασταν εκεί ξανά και αυτό είναι το σημάδι για το τι πρέπει να κάνουμε προχωρώντας. ”

“ Ο τρόπος που λειτουργείς σου καθορίζει το μέλλον – είμαστε ο σύλλογος που δείχνει πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τις δύσκολες στιγμές. Απόψε το κοινό ήταν απολύτως ξεχωριστό. ”

“ Ένιωσα σαν να είμαστε εμείς. Το αποτέλεσμα είναι τεράστια ανακούφιση. Απόψε όλοι αρχίζουν να πιστεύουν λίγο περισσότερο ξανά. Πρέπει να συνεχίσουμε. ”

“ Η εμφάνιση ήταν μια δήλωση για εμάς ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας και αυτό συνέβη σχεδόν για 95 λεπτά και γι’ αυτό αξίζαμε τους βαθμούς. ”

“ Για να ξεφύγουμε από την κατάστασή μας χρειαζόμαστε καλές εμφανίσεις. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Ήμασταν τυχεροί πριν το γκολ [η κεφαλιά του Tarkowski χτύπησε το δοκάρι]. Ο Darwin πάτησε τέρμα το γκάζι. Το δεύτερο γκολ ήταν επίσης μια υπέροχη αντεπίθεση. Ήμασταν τόσο κυρίαρχοι. Δεν ξέρω τα στατιστικά, αλλά πρέπει να ήταν 70% κατοχή. ”

“ Όσο καλύτερα παίζεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα σκοράρεις. Η όλη εμφάνιση ήταν εξαιρετικά σημαντική για εμάς γιατί έπρεπε να κάνουμε μια δήλωση. ”

Για την απόδοση του Bajcetic:

“ Ο Stefan απέδωσε σωστά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι μαζί του, ένα κορυφαίο παιδί, πολύ έξυπνο και ήρεμο. Έπαιξε σε μια νέα θέση, στο 8, και τον ρώτησα μετά αν του άρεσε και μου είπε ναι. Είναι μια ωραία ιστορία. ”

Για τον Henderson:

“ Ήταν μια μηχανή του pressing σήμερα! ”

Όσο για την ατμόσφαιρα:

“ Λατρεύω το κοινό μας! ”

“ Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική απόψε. Είμαι ερωτευμένος με τον κόσμο μας, αυτό που έκαναν απόψε ήταν πολύ ιδιαίτερο και ήταν εξαιρετικά χρήσιμο. Ήταν ένα πραγματικό Derby. ”

“ Ό,τι ήθελε κόσμος να κάνω απόψε, θα το έκανα, εκτός από το να βγάλω τα ρούχα μου! ”

Επιτέλους χαρούμενος ο Jürgen Klopp!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com