Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις των Salah & Bajcetic μετά το Merseyside Derby

Οι δηλώσεις των Salah & Bajcetic μετά το Merseyside Derby

Μαζί δηλώσεις έκαναν μετά το νικηφόρο Merseyside Derby οι Mo Salah και Stefan Bajcetic, δύο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της Liverpool στη νίκη με σκορ 2-0 επί της Everton.

Αρχικά για τη νίκη είπαν:

Mo: “ Εναι μια τεράστια νίκη. Είναι τεράστια για εμάς. Ήταν μια τέλεια εβδομάδα για προπόνηση – ήμασταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή είναι η αρχή. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε πάλι υπέροχα. Ελπίζουμε αυτή να είναι η αρχή. ”

“ Ο Millie και ο Hendo μας μίλησαν χθες και μας είπαν ότι πρέπει απλώς να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας – είμαστε μαζί 6 χρόνια. Μοιάζαμε με την παλιά Liverpool, αλλά όλα ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση. ”

Stefan: “ Το απόλαυσα αρκετά. ”

“ Λατρεύω τα τάκλιν! Τα λατρεύω! ”

“ Ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Πριν από ένα χρόνο έπαιζα ποδόσφαιρο U18 – τώρα παίζω στο Anfield. Το απολαμβάνω πολύ. ”

Έπειτα ο Salah αποθέωσε τον Bajcetic:

“ Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και άνθρωπος, προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά. Από τότε που ξεκίνησε να παίζει για εμάς, είναι πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης μας, οπότε ελπίζουμε να διατηρήσει αυτή την αυτοπεποίθηση και να συνεχίσει. ”

Για να απαντήσει εκείνος: 

“ Είναι φανταστικό να το ακούς αυτό από έναν θρύλο της Liverpool. ”

“ Ο Mo Salah είναι ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Liverpool, οπότε είναι ωραίο να ακούω έναν θρύλο να μου το λέει αυτό. ”

Φανταστική εμφάνιση από τον Stefan Bajcetic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com