Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Από κοινού βοήθεια σε Τουρκία και Συρία για Liverpool και Everton

Από κοινού βοήθεια σε Τουρκία και Συρία για Liverpool και Everton

Η Liverpool FC και η Everton FC θα χρησιμοποιήσουν το ντέρμπι της Δευτέρας στο Merseyside για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων για τους πληγέντες από τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία.

Και οι δύο ομάδες θα δωρίσουν υπογεγραμμένες φανέλες από το παιχνίδι για να δημοπρατηθούν για την υποστήριξη της Έκκλησης της Επιτροπής Έκτακτης Ανάγκης για Καταστροφές (DEC) για τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό.

Όλοι όσοι σχετίζονται με τους δύο συλλόγους έχουν μείνει βαθιά θλιμμένοι από την καταστροφή και τις τεράστιες απώλειες ζωών ως αποτέλεσμα αυτών των σεισμών. Μετά τον αγώνα της Δευτέρας το βράδυ, οι παίκτες της πρώτης ομάδας των δύο ομάδων θα υπογράψουν τις φανέλες τους και θα τις βγάλουν σε δημοπρασία με τη βοήθεια του LFC Foundation.

Περισσότεροι από 22.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και πολλοί άλλοι έχουν μείνει τραυματισμένοι και άστεγοι στην Τουρκία και τη Συρία.

Χιλιάδες κτίρια, συμπεριλαμβανομένων νοσοκομείων και σχολείων, έχουν καταρρεύσει και οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Σε παγωμένες χειμερινές συνθήκες, οι ανθρωπιστικές ανάγκες αναμένεται να αυξηθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τη δημοπρασία θα διατεθούν, μεταξύ άλλων, για την πληρωμή επείγουσας ιατρικής περίθαλψης, καταφύγιο έκτακτης ανάγκης, τρόφιμα και νερό.

Οι υποστηρικτές μπορούν επίσης να κάνουν δωρεά μέσω της ιστοσελίδας της DEC ή να στείλουν μήνυμα SUPPORT στο 70787 για να δωρίσουν 10 λίρες. Η Premier League ανακοίνωσε ότι, ως ένδειξη σεβασμού, όλοι οι παίκτες και οι αξιωματούχοι της PGMOL θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια κατά τη διάρκεια του επερχόμενου γύρου των αγώνων.

Οι σκέψεις όλων στην Liverpool FC συνεχίζουν να είναι με όλους όσους επλήγησαν από τους καταστροφικούς σεισμούς της Δευτέρας.

Αλληλεγγύη προς τις δύο σεισμόπληκτες χώρες από Liverpool και Everton.
Αλληλεγγύη προς τις δύο σεισμόπληκτες χώρες από Liverpool και Everton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com