Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στο στόχαστρο της Liverpool o George Hall της Birmingham»

«Στο στόχαστρο της Liverpool o George Hall της Birmingham»

H Liverpool φέρεται να έχει στο στόχαστρο τον χαφ της Birmingham City, George Hall, και να σχεδιάζει μια συμφωνία πριν από το καλοκαίρι για να τον φέρει στο Anfield στο τέλος της σεζόν.

Ο Hall έκανε το ντεμπούτο του για την Birmingham City πριν από ένα χρόνο και έχει εξελιχθεί σε κανονικό και βασικό παίκτη αυτή τη σεζόν.

Στα 18 σου, το να παίζεις τακτικά σε ένα σωματικό και σε δύσκολο πρωτάθλημα όπως το Championship λέει πολλά για τον Hall ως παίκτη.

Τώρα, σύμφωνα με το Football Insider, η Liverpool στο στόχαστρο τον νεαρό και στοχεύει σε μια πιθανή μετακίνησή του ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Hall αποκαλείται ο «επόμενος Jude Bellingham», πιθανώς λόγω των παρόμοιων δρόμων που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι μέσοι. Και οι δύο παίκτες πέρασαν από την ακαδημία στο Bermingham, και ο George θα μπορούσε να κάνει το επόμενο βήμα μπαίνοντας σε μια ελίτ ομάδα, όπως έκανε ο Bellingham με την Borussia Dortmund.

Οι οπαδοί της Liverpool φωνάζουν για έναν μέσο τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η ιδέα τους για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή ήταν να αγοράσουν έναν παίκτη από τη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, παρά τις τεράστιες δυνατότητές του.

O George Hall.
O George Hall.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com