Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Everton, Henderson, Thiago και επιστροφές

Ο Klopp για Everton, Henderson, Thiago και επιστροφές

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Merseyside Derby της Δευτέρας κόντρα στην Everton στο Anfield.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε για τις κατηγορίες που αποδόθηκαν στην Manchester City:

“ Δεν έχω απολύτως τίποτα να πω γι’ αυτό. ”

Για τις επιστροφές των παικτών:

“ Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις σε διαφορετικά στάδια, ο Diogo είναι πιο κοντά και προπονείται κανονικά για δύο ημέρες. Θα μπορούσε να είναι στην αποστολή θα έλεγα, αλλά πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Ο Bobby είναι ο επόμενος, δεν ξέρω, πρέπει να δούμε πώς θα είναι με την ένταση της προπόνησης. Ο Virgil δεν νομίζω ότι είναι ήδη τόσο κοντά, αλλά θα δουλέψουμε και σε αυτό. Ο Arthur είναι σαν τον Bobby. Αυτό είναι όλο. ”

Για την ένταση που θα έχει το Merseyside Derby:

“ Η ένταση είναι ένα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού. Θα τους δώσουμε πληροφορίες πριν από το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ο Sean Dyche είναι εκεί και έχει άμεσο αντίκτυπο. Αυτό είναι προφανές. ”

“ Δεν είναι ότι λέω «είναι ντέρμπι, δεν έχω τίποτα να πω, απλά πηγαίντε για αυτό». Προφανώς και ο Dyche είναι εκεί τώρα και φυσικά, μετά το παιχνίδι στη Wolves πρέπει να δείξουμε αντίδραση και θέλω ο κόσμος να το δει αυτό. Δεν είναι το πιο ιδανικό όμως. ”

“ Πρέπει να δείξουμε αντίδραση απέναντι στην Everton. Ξέρω ότι ο κόσμος μας θέλει να το δει αυτό. Δεν είναι μια στιγμή στην οποία είμαστε χαρούμενοι, αλλά είναι μια στιγμή που μπορούμε να δείξουμε, αν το θέλουμε, ότι ο σύλλογος είναι πραγματικά ξεχωριστός. ”

Για την αγαπημένη του στιγμή στα Derby ως σήμερα: 

“ Ένα νικητήριο γκολ στο τέλος στο ντέρμπι είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Όλα είναι έτοιμα για ισοπαλία και μετά κάνει κλικ [τη στιγμή του Origi]. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

Όσο για την Everton:

“ Περιμένω μια πολύ συμπαγή ομάδα, με αντεπιθέσεις και στημένες φάσεις. Το είδαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Ήταν καλό. ”

“ Προετοιμαζόμαστε για την ομάδα που είδαμε κόντρα στην Arsenal. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι δεν είναι εκεί [το Goodison Park] αλλά έρχονται εδώ στο Anfield. Πρέπει να το δείξουμε αυτό. ”

“ Πραγματικά ανυπομονώ για μια ατμόσφαιρα ντέρμπι, μια σωστή ατμόσφαιρα και ένα σωστό, σωστό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

Για την διαχείριση που γίνεται με τον Henderson:

“ Φυσικά. Ναι γίνεται [έχει κάνει 91 εμφανίσεις από την αρχή της περασμένης σεζόν]. Ο κόσμος δεν θέλει όμως να ακούσει τέτοια πράγματα. ”

“ Αλλά πρέπει να υπάρχουν λόγοι για μερικά πράγματα που κάναμε αυτή τη σεζόν. Δεν μετατρέπεσαι σε κακός παίκτης από τη μια μέρα στην άλλη ούτε χάνεις το ποδοσφαιρικό σου μυαλό από τη μια μέρα στην άλλη. Μπορείς να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου και κάποια σωματικά πράγματα επίσης. ”

“ Άλλοι παίκτες σε άλλους συλλόγους έχουν παρόμοια προβλήματα. Η περασμένη σεζόν, όμως, ήταν πολύ μεγάλη και προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα πράγματα όσο περισσότερο μπορούμε. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε πριν λόγω τραυματισμών, αλλά τώρα μπορούμε λίγο περισσότερο. Αυτή την εβδομάδα, όλοι φαίνονται απίστευτα φρέσκοι! ”

Αν λείπει από την ομάδα η καθοδήγηση του Henderson: 

“ Δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για έναν παίκτη. Όλοι ξέρουν πόσο τον σέβομαι, αλλά δεν αφορά έναν παίκτη. Ο Henderson δεν είναι το πρόβλημά μας, ποτέ δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ. ”

“ Όταν είναι έτοιμος, έχει παίξει πιθανώς το 98% των αγώνων που είχαμε. Το κάνει γιατί είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Όταν δεν παίζει, μας λείπει. Αυτό είναι. ”

“ Το πρόβλημα μας είναι μια ομαδική ιστορία, όχι οι μεμονωμένοι παίκτες ή μέλη του staff. ”

Αν θεωρεί πως οι παίκτες έχουν ανακτήσει την αυτοπεποίθηση τους:

“ Σίγουρα. Απολύτως. Όλα τα σημάδια υπάρχουν. Ξέρω ότι οι άνθρωποι που κάθονται στο σπίτι θα πιστεύουν ότι πρέπει να το δείξουμε τη Δευτέρα και αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Υπάρχει επιθετικότητα, αποφασιστικότητα, ετοιμότητα, εστίαση, ένταση. Μέχρι στιγμής, ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, όλοι έδειχναν απίστευτα φρέσκοι και εξαιρετικά έντονοι στην προπόνηση. ”

Για το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του:

“ Ήρθαμε, αναλύσαμε με τους παίκτες την Κυριακή και τους δώσαμε δύο μέρες άδεια. Αφού μιλήσαμε, σκέφτηκα 100% ότι ήταν καλή ιδέα να μην δούμε ο ένας τον άλλον για δύο ημέρες. Ήταν χρήσιμο. Επέστρεψα και ήμουν σε πολύ καλύτερη διάθεση. ”

Για την περίπτωση του Thiago:

“ Ο Thiago έχει κάποια προβλήματα, πρέπει να ρωτήσω τι μου επιτρέπεται να πω! Το ισχίο του, κάτι τέτοιο. Αυτό ήταν λίγο πολύ, δεν μπορούσε να προπονηθεί. ”

Παραμένει πολύτιμος για τους Reds ο Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com