Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Την Liverpool νικήτρια στο Merseyside derby «βλέπει» ο Danny Murphy

Την Liverpool νικήτρια στο Merseyside derby «βλέπει» ο Danny Murphy

Ο Danny Murphy εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Liverpool θα κερδίσει το ντέρμπι του Merseyside τη Δευτέρα, αλλά παραδέχτηκε ότι οι ελπίδες της Everton να κερδίσει το παιχνίδι έχουν ενισχυθεί σημαντικά τις τελευταίες ημέρες.

Θα είναι ένα συναρπαστικό ματς στο Anfield. Η Liverpool, βέβαια, αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι ομάδα που βρίσκεται σε κρίση. Η αρμάδα του Jürgen Klopp έχει κερδίσει μόλις ένα από τα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Η Liverpool βρίσκεται τώρα στη μέση τής βαθμολογίας. Και είναι τόσο κοντά στην επικίνδυνη ζώνη του όσο και στη πρώτη τετράδα.

Ο Murphy εξακολουθεί να υποστηρίζει τη Liverpool για να κερδίσει την Everton. Δυστυχώς για τους Reds, ο Klopp δεν φαίνεται να έχει τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Και με αυτό, φαίνεται να είναι δυνητικά η χειρότερη στιγμή για τους Reds να παίξουν με τους αντιπάλους τους στο Merseyside derby.

Η Everton βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Ωστόσο, δεν θα ήταν έκπληξη εάν πολλοί άνθρωποι έβαζαν στοίχημα στους Toffees να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία. Έχουν ορίσει τον Sean Dyche ως διάδοχο του Frank Lampard και η εποχή του Dyche ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο, με την Everton να κερδίζει την πρωτοπόρο στο πρωτάθλημα Arsenal στο Goodison park.

Με αυτό, οι οπαδοί της Liverpool μάλλον προβληματίζονται ότι η Everton μπορεί να κάνει μια έκπληξη μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά ο Murphy εξακολουθεί να πιστεύει ότι οι Reds θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

«Πιστεύω ότι η Liverpool θα καταφέρει να κερδίσει, γιατί είναι στην έδρα της. Έχει γίνει πιο ενδιαφέρον από το αποτέλεσμα κόντρα στην Arsenal» , είπε στο talkSPORT όταν ρωτήθηκε για το ποιος θα κερδίσει.

Εάν ανεβάσουν το παιχνίδι τους και κερδίσουν οι Reds, θα μπορούσε να αποτελέσει μια πραγματική καμπή. Ωστόσο, η ήττα θα οδηγήσει σε πιο άβολα ερωτήματα, για το που βρίσκεται τώρα η Liverpool. Ένα από αυτά για κάποιους μπορεί να είναι – δικαίως ή αδίκως – αν ο Klopp μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα πράγματα.

Την Liverpool νικήτρια στο Merseyside derby «βλέπει» ο Danny Murphy
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com