Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neil Mellor: «Ακατανόητο που δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι!» (twitter)

Neil Mellor: «Ακατανόητο που δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι!» (twitter)

Ο πρώην επιθετικός των Reds Neil Mellor εντόπισε μια απόφαση του VAR, που μπορεί να κόστισε στη Liverpool την πιθανότητα για κάτι καλύτερο στο παιχνίδι με την Wolves.

Το VAR παραμένει μια αμφιλεγόμενη παρουσία στο ποδόσφαιρο εν μέσω συνεχιζόμενων ασυνεπειών γύρω από την εφαρμογή του στο παιχνίδι. Και αυτό γίνεται αντικείμενο συζήτησης συχνά στο ποδόσφαιρο στην Αγγλία.

Εξετάζοντας το βίντεο από την ήττα της Liverpool από τη Wolves στο Twitter, ο Neil Melor επεσήμανε μια πιθανή κακή απόφαση από την ομάδα διαιτησίας και είδε ένα χέρι πάνω στη γραμμή να μένει ατιμώρητο. Μάλιστα σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Πώς επιτρέπεται σε έναν αμυντικό να το κάνει αυτό με το χέρι στη γραμμή και να σταματήσει ένα γκολ; Απορώ πώς αυτό δεν ήταν πέναλτι!»

Δικαίως επισημάνθηκε ότι οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 εκείνη τη στιγμή, αν και δεν μπορούμε να πούμε τι είδους αντίκτυπο θα είχε ένα γκολ για τους Κόκκινους, που έχουν δει πολύ λίγη χαρά στην επίθεση, από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έπειτα.

Neil Mellor: «Ακατανόητο που δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι!»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com