Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 9/2/1986 «Επεισοδιακό» παιχνίδι με Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα: 9/2/1986 «Επεισοδιακό» παιχνίδι με Manchester Utd (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του King Kenny Dalglish θα έρθουν ισόπαλοι με τους «αιώνιους» της Manchester Utd στο Anfield σε παιχνίδι πρωταθλήματος, με το παιχνίδι να έχει ένταση έξω από το γήπεδο, πολύ πριν την σέντρα!

Κατά την άφιξη της αποστολής της Manchester Utd στο Anfield, κάποιος οπαδός των Κόκκινων θεώρησε σωστό να προσπαθήσει να ψεκάσει την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας με ένα τοξικό αέριο. Στην προσπάθεια του να δράσει την ώρα της αποβίβασης των παικτών των «αιωνίων», η προσπάθεια του είχε σαν αποτέλεσμα, να ψεκάσει όπου να’ ναι και να διακομιστούν σε κοντινό νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες 22 παρευρισκόμενοι κοντά στο συμβάν, ευτυχώς χωρίς σοβαρά προβλήματα στη συνέχεια.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους Reds αφού ο Colin Gibson στο 19′ έβαλε τους Reds Devils μπροστά σκορ, μετά από διπλή προσπάθεια και αφού στο πρώτο σουτ απέκρουσε ασθενώς ο Bruce Grobbelaar. Οι αναποδιές συνεχίστηκαν για τους Κόκκινους, όπου στο 31′ ο πολύ καλός Paul Walsh υπέστη ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο κι έδωσε την θέση του στον John Wark.

Οι Reds που είχαν εξαιρετική απόδοση αλλά δεν ήταν βιαστικοί στις τελικές επιλογές τους, δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν στο 40′, όταν το σουτ – προβολή του Sammy Lee, χτύπησε το αριστερό δοκάρι του Chris Turner και ο John Wark με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους Κόκκινους στην 3η θέση, με 2 βαθμούς λιγότερους από Everton & Manchester Utd.

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το μεσημέρι Κυριακή παρακολούθησαν 35.004 θεατές και διαιτητής ήταν ο Neville Ashley.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 9/2/1986 «Επεισοδιακό» παιχνίδι με Manchester Utd
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com