Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/2/2010 Πενήντα Κόκκινα γκολ για Dirk Kuyt (vid)

Σαν σήμερα: 6/2/2010 Πενήντα Κόκκινα γκολ για Dirk Kuyt (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν τους «γείτονες» Everton στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Dirk Kuyt να συμπληρώνει 50 Κόκκινα γκολ!

Ένα ακόμα σκληρό έως και αντιαθλητικό αρκετές φορές Merseyside derby έγινε εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες, ενώ άλλοι 7 είχαν την κίτρινη κάρτα του «γνωστού» διαιτητή Martin Atkinson.

Στο 34′ της συνάντησης ο Έλληνας διεθνής αμυντικός Σωτήρης Κυργιάκος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Marouane Fellaini (τάκλιν με τα δύο πόδια), παρ’ όλο που πήρε την μπάλα στην προσπάθεια του. Νωρίτερα τόσο ο Marouane Fellaini όσο και ο Steven Pienaar γλίτωσαν από τον πειθαρχικό έλεγχο του διαιτητή, με τον δεύτερο να αποβάλλεται τελικά στο 90′ δεχόμενος 2 κίτρινες κάρτες στις καθυστερήσεις!

Οι Reds πάντως ευτύχησαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Dirk Kuyt από κόρνερ του Captain Fantastic Steven Gerrard στο 55′, σκορ το ποίο δεν άλλαξε ως το τέλος της συνάντησης. Το γκολ αυτό για τον μεγάλο Ολλανδό επιθετικό ήταν το 50ο του στην 181η του εμφάνιση με την famous Red shirt.

Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 44.316 θεατές, ανάμεσα τους και μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Liverpool, με εισιτήρια στην κάτω κερκίδα της Anfield Road, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία.

Στο παρακάτω video και στο χρονικό σημείο 13′:41″ μπορείτε να δείτε το γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 6/2/2010 Πενήντα Κόκκινα γκολ για Dirk Kuyt
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com