Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 6/2/1999 Εύκολο απόγευμα με Middlesbrough (vid)

Σαν σήμερα: 6/2/1999 Εύκολο απόγευμα με Middlesbrough (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα κερδίσουν την Middlesbrough στο Anfield για το πρωτάθλημα, με την νίκη να έχει «κλειδώσει» από το 1ο ημίχρονο.

Οι Κόκκινοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο, είχαν ανοίξει το σκορ. Στο 9′ ο «God» Robbie Fowler θα δώσει την ασίστ με ανάποδο ψαλίδι (!) στον Michael Owen για να σημειώσει το 1-0.

Λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, οι Reds μέσα σε δύο λεπτά «τελείωσαν» το παιχνίδι. Στο 44′ από σέντρα του Stig Inge Bjørnebyeκαι πάλι ο «God» Robbie Fowler θα δώσει με παράξενο τρόπο την ασίστ στον Vegard Heggem για να σημειώσει με εντυπωσιακό τρόπο το 2-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Michael Owen θα δώσει την ασίστ στον Paul Ince για να «γράψει» το 3-0.

Στο 2ο ημίχρονο οι Κόκκινοι λόγω του προβαδίσματος στο σκορ και σε συνδυασμό με την αποβολή του Dominic Matteo στο 64′, έπεσαν σε ρυθμό. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να σημειώσουν το γκολ της «τιμής» στο 86′ Phil Stamp. Το γκολ αυτό που δέχθηκαν οι Reds, ήταν το πρώτο σε αντίστοιχη ημερομηνία που αγωνίσθηκαν (6 Φεβρουαρίου) μετά το 1956!

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το Σάββατο μεσημέρι παρακολούθησαν 44.384 θεατές και διαιτητής ήταν ο P. Jones.

Τα γκολ της συνάντησης μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο 9′:29″ του παρακάτω video:

Middlesbrough
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com