Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πείραγμα» στον Jurgen Klopp από την Wolves στο Twitter

«Πείραγμα» στον Jurgen Klopp από την Wolves στο Twitter

Η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Wolves πείραξε τον Jurgen Klopp, με μια ανάρτηση στο Twitter μετά την ήττα της Liverpool στο Molineux.

Οι Reds έχασαν το απόγευμα του Σαββάτου καθώς η άθλια σεζόν της Liverpool συνεχίζεται, πέφτοντας στη 10η θέση του πίνακα της Premier League. Ένα αυτογκόλ από τον Joel Matip νωρίς, ακολουθήθηκε γρήγορα από ακόμα από τον Craig Dawson, πριν ο Ruben Neves ολοκληρώσει το τελικό σκορ, στο τέλος μιας γρήγορης αντεπίθεσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Η εξαγριωμένη συνέντευξη Τύπου του Klopp μετά τον αγώνα, τον είδε να απορρίπτει το τρίτο γκολ της Wolves χωρίς έλεγχο, δηλώνοντας: «Το τρίτο γκολ δεν το υπολογίζω γιατί ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν τη μέση του δρόμου στο δεύτερο ημίχρονο. Τα άλλα δύο γκολ, πηγαίνοντας σε ένα παιχνίδι με όλα αυτά που είπαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πριν από το παιχνίδι, μετά αυτό είναι φρικτό.»

Η ομάδα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Wolves, δεν είναι άγνωστη σε αυτό το είδος καταστάσεων. Νωρίτερα αυτή τη σεζόν, οι ίδιοι μετά τον αγώνα με τη Nottingham Forest, δημοσίευσαν μια προκλητική φωτογραφία του Emmanuel Dennis να παίζει με μερικούς λύκους, μαζί με τη λεζάντα «χρόνος παιχνιδιού» πριν από τη συνάντησή τους στο Molineux.

Ο Νeves σημείωσε το μοναδικό γκολ εκείνου του αγώνα για να κερδίσει η Wolves με 1-0, με τον σύλλογο να απαντά με μια εικόνα ενός τσεκουριού να κόβει ένα δέντρο συνοδευόμενη από τη λεζάντα «τέλειωσε η ώρα του παιχνιδιού.

«Πείραγμα» στον Jurgen Klopp από την Wolves στο Twitter
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com