Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Kilmarnock ως δανεικός ο νεαρός Luke Chambers των Reds

Στην Kilmarnock ως δανεικός ο νεαρός Luke Chambers των Reds

Ο νεαρός Luke Chambers της Liverpool εντάχθηκε στην Kilmarnock ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από τα ΜΜΕ στην Αγγλία αλλά και από το επίσημο site της Ομάδας.

Ο ταλαντούχος αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και αριστερό μπακ και κεντρικός αμυντικός, έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τον εαυτό του σε ανώτερο επίπεδο στην Premiership της Σκωτίας

Ο Chambers υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Reds τον Ιούλιο του 2022, έχοντας υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2021. Ο νεαρός αμυντικός μετακινείται ως δανεικός τώρα, έχοντας φτάσει στην ακαδημία της Liverpool σε ηλικία έξι ετών. Ο 18χρονος έκανε το ντεμπούτο του για την U18 κατά τη διάρκεια της σεζόν 2020/21, παίζοντας κυρίως ως αριστερό μπακ.

Λόγω τραυματισμών την επόμενη χρονιά αγωνίσθηκε ως κεντρικός αμυντικός, όπου και εντυπωσίασε. Ο διεθνής με την U19 της Αγγλίας έγινε επίσης ο παίκτης για τα πέναλτι της ομάδας εκείνη τη σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας σκόραρε εννέα γκολ.

Έχοντας κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 με την Εθνική Αγγλίας το περασμένο καλοκαίρι, του δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψει με την πρώτη ομάδα της Liverpool για την περιοδεία τους στην Ταϊλάνδη και τη Σιγκαπούρη πριν από τη σεζόν. Εκεί, ξεκίνησε ακόμη και κόντρα στη Μanchester Untd, κερδίζοντας επίσης μια συμμετοχή ως αλλαγή απέναντι στην Crystal Palace.

Ο αγαπημένος των Reds Κώστας Τσιμίκας επαίνεσε τον νεαρό, ισχυριζόμενος ότι είναι «πολύ καλός παίκτης». Ως εκ τούτου, ο Chambers θα πρέπει να προσέξει στο μέλλον, το οποίο διαφαίνεται λαμπρό για εκείνον.

Στην Kilmarnock ως δανεικός ο νεαρός Luke Chambers των Reds
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com