Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > McCoist: «Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν ο Mo Salah»

McCoist: «Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν ο Mo Salah»

Ο άλλοτε άσσος της Rangers & της Εθνικής Σκωτίας Ally ΜcCoist, ισχυρίζεται ότι ο βασικός παίκτης της Liverpool Mo Salah έχει χειροτερέψει πολύ αυτή τη σεζόν.

Η Liverpool ηττήθηκε από την Brighton στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, με τον Jürgen Klopp να βλέπει άλλον έναν στόχο να χάνεται αυτή την χρονιά. Μετά την ήττα από τη Μanchester City στα προημιτελικά του Κυπέλλου EFL, το Champions League παραμένει η τελευταία ελπίδα του Κlopp για ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν, με τον τίτλο της Premier League να φαίνεται σαν όνειρο απλησίαστο.

Οι Reds δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πόδια τους αυτή την χρονιά, με μια μάστιγα τραυματισμών να εμποδίζει την ομάδα. Εν τω μεταξύ, αρκετοί παίκτες απέτυχαν να φτάσουν στα ύψη της περασμένης σεζόν. Είναι ένατη στον πίνακα, 10 βαθμούς μακριά από την τέταρτη Manchester Utd.

Ο Ally ΜcCoist ξεχώρισε τον Salah μετά το παιχνίδι με την Brighton, τονίζοντας την πρόσφατη πτώση του στη φόρμα. Ο πρώην διεθνής με την Εθνική Σκωτίας ισχυρίστηκε ότι ο επιθετικός της Liverpool Μο Salah δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν την περασμένη σεζόν.

Ο McCoist είπε στο talkSPORT: «Όσο καλός κι αν είναι, δεν είναι ο ίδιος παίκτης. Τα στάνταρ του έχουν πέσει. Μην με παρεξηγείτε, τα στάνταρ του ήταν υψηλά, αλλά έχουν πέσει. Τα στατιστικά του έχουν πέσει. Δεν φαίνεται να παράγει την ίδια ποιότητα»

McCoist: «Δεν είναι ο ίδιος παίκτης που ήταν ο Mo Salah»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com