Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για δανεικό τον Nat Phillips η Galatasaray

Σε συζητήσεις για δανεικό τον Nat Phillips η Galatasaray

Ο δημοσιογράφος Ben Jacobs αποκάλυψε ότι ο αμυντικός της Liverpool Nat Phillips, έχει ενδιαφέρον από τη Galatasaray και μπορεί να υπάρξει δανεισμός με τις συνομιλίες να τις χαρακτηρίζει «ενεργές».

Ενώ ο προπονητής του συλλόγου Jurgen Klopp φαίνεται να έχει αποκλείσει την πιθανότητα να μπουν νέοι παίκτες στην ομάδα του πριν τελειώσει ο Ιανουάριος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις.
Πράγματι, ο προπονητής είπε «τίποτα δεν θα συμβεί» σε σχέση με άλλες χειμερινές μεταγραφικές περιόδους, αλλά το μέλλον του Phillips παραμένει στον αέρα καθώς πλησιάζει μια πιθανή μετακίνηση με δανεισμό.

Ενώ μιλούσε για όλα στο podcast Born and Red, ο Jacobs αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες που έχει, με τη Galatasaray να βρίσκεται σε συζητήσεις για έναν πιθανό δανεισμό του κεντρικού αμυντικού.

Ο Jacobs: «Με τον Nat Phillips, νομίζω ότι η Galatasaray είναι πιθανοί διεκδικητές. Σίγουρα θέλουν να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή και οι συνομιλίες μπορούν να χαρακτηριστούν σε αυτό το σημείο ως ενεργές.»
«Την τελευταία φορά που έκανα check in σε αυτό, ο δανεισμός μέχρι το τέλος της σεζόν ήταν σίγουρα μια πιθανότητα. Νομίζω ότι από την άποψη της Galatasaray θα ήταν πολύ πρόθυμοι για έναν δανεισμό με την προοπτική της αγοράς.»

Βλέποντας ότι ο 25χρονος δεν είχε σχεδόν κανέναν τραυματισμό μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν – βλέποντας μόλις 55 λεπτά συμμετοχής στην Premier League – είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί είναι στην αγορά.

Ωστόσο, με συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025, η Liverpool δεν είναι απαραίτητα σε θέση να αισθάνεται ότι πρέπει να τον πουλήσει.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα μπορούσε να ταιριάζει σε όλα τα μέρη να συμφωνήσουν για έναν δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Με αυτόν τον τρόπο, ο κεντρικός αμυντικός μπορεί ενδεχομένως να βοηθήσει στην «οικοδόμηση» της φήμης του και στη μεταφορά αξίας πριν από μια μόνιμη αλλαγή αργότερα.

Ο Phillips έχει συνδεθεί και με τη West Hum Έτσι, καθώς οι συνομιλίες συνεχίζονται με τη Galatasaray, μην εκπλαγείτε αν αυτή η συμφωνία ολοκληρωθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Σε συζητήσεις για δανεικό τον Nat Phillips η Galatasaray
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com