Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/1/2014 Νίκη – περίπατος επί Everton (vid)

Σαν σήμερα: 28/1/2014 Νίκη – περίπατος επί Everton (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Brendan Rodgers θα κερδίσουν για άλλη μία φορά την «γείτονα» Everton στο Anfield για το πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να έχει «τελειώσει» από το 35′ της συνάντησης!

Σε μία απίστευτη χρονιά όπου οι Κόκκινοι διεκδίκησαν τον τίτλο ως τις τελευταίες αγωνιστικές, το Merseyside Derby ήταν πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς οι «γείτονες» το είχαν πάντα ως σκοπό να κάνουν την οποιαδήποτε ζημιά στους Reds και να το θεωρούν επιτυχία στην χρονιά τους.

Οι Reds όμως μπήκαν φουριόζοι στο derby και δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους τους να πάρουν ανάσα! Ήταν καταιγιστικοί στις επιθέσεις τους και από 21′ ως το 35′ σημείωσαν 3 γκολ και τελείωσαν το παιχνίδι, πριν καλά – καλά κλείσει το 1ο ημίχρονο! Στο 21′ ο Luis Suarez από εκτέλεση κόρνερ θα «σημαδέψει» τον Captain Fantastic Steven Gerrard ο ποίος θα ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, για να σημειώσει το 2-0 Daniel Sturridge στο 33′ από ασίστ του Philippe Coutinho. Δύο λεπτά αργότερα (35′) ο Kolo Toure θα δώσει την ασίστ στον Daniel Sturridge για να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τρίτο για τους Κόκκινους.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε εικόνα, πλην όμως οι Reds κατέβασαν λίγο ταχύτητα και απλώς διεύρυναν το σκορ σε 4-0 με τον Luis Suarez στο 50′. Η νίκη αυτή των Κόκκινων ήταν η μεγαλύτερη σε εύρος σκορ από το 1982!

Το παιχνίδι στο Anfield εκείνο το βράδυ Τρίτης απόλαυσαν 44.450 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» Martin Atkinson.

Τα γκολ των Reds μπορείτε να παρακολουθήσετε στο 12′:13″ του παρακάτω video:

Σαν σήμερα: 28/1/2014 Νίκη – περίπατος επί Everton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com