Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 28/1/2009 Τελευταίο κόκκινο παιχνίδι για Robbie Keane (vid)

Σαν σήμερα: 28/1/2009 Τελευταίο κόκκινο παιχνίδι για Robbie Keane (vid)

Την τελευταία του εμφάνιση με την famous Red shirt θα σημείωνε σαν σήμερα ο Robbie Keane, σε παιχνίδι πρωταθλήματος με την Wigan Athletic στο JJB Stadium.

Σε μια χρονιά που οι Κόκκινοι έδειχναν να είναι από τα φαβορί για τον τίτλο, ταξίδεψαν στο JJB Stadium για να πάρουν την νίκη και να συνεχίσουν να διεκδικούν τον βαρύτιμο τίτλο, που δεν είχαν κατακτήσει από το 1990.

Οι γηπεδούχοι με τον γνωστό τραγικό τους παιχνίδι, επιστράτευσαν κάθε μέσο για να μην φτάσουν οι Reds στο γκολ, χωρίς όμως να το καταφέρουν στο 41′ όταν ο Javier Mascherano έδωσε την ασίστ στον Yossi Benayoun, για να βάλει μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κόκκινοι προσπάθησαν να διευρύνουν το υπέρ τους σκορ χωρίς όμως επιτυχία, γεγονός που έβαζε σε κίνδυνο την νίκη που τόσο χρειάζονταν. Και στο τέλος της συνάντησης, πλήρωσαν την αστοχία τους όταν στο 83′ ο Mido ισοφάρισε για τους Latics.

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος της συνάντησης, με το αποτέλεσμα να αφήνει πίσω τους Reds στην κούρσα του τίτλου, δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Manchester Utd.

Να σημειωθεί ότι, στο 84′ της συνάντησης πέρασε στο παιχνίδι ο Robbie Keane στην θέση του Steven Gerrard, καταγράφοντας την 28η και τελευταία του εμφάνιση με την Κόκκινη φανέλα.

Το παιχνίδι στο JJB Stadium εκείνο το βράδυ Τετάρτης, παρακολούθησαν 21.237 θεατές και διαιτητής ήταν ο «γνωστός» για τα σφυρίγματά του Phil Dowd.

Στο παρακάτω video και στο 10′:34″ μπορείτε να δείτε το γκολ των Reds:

Σαν σήμερα: 28/1/2009 Τελευταίο κόκκινο παιχνίδι για Robbie Keane
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com