Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εmre Can: «Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα»

Εmre Can: «Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα»

Ο Emre Can αποκάλυψε ότι, η επέμβαση στον θυρεοειδή στην οποία υποβλήθηκε αμέσως μετά την ένταξή του στη Juventus από τη Liverpool, οφειλόταν σε έγκαιρη διάγνωση καρκίνου.

Ο Can πέρασε τέσσερα χρόνια στη Liverpool από το 2014, αλλά πήρε την απόφαση να απορρίψει μια προσφορά ανανέωσης συμβολαίου και να ενταχθεί στη Juventus με ελεύθερη μεταγραφή το 2018. Έφυγε για Ιταλία παρά το γεγονός ότι έπαιξε βασικό ρόλο στην ομάδα του Jurgen Klopp, με τον Γερμανό να επιδιώκει μια νέα πρόκληση στη Serie A. Η οποία όπως αποδείχθηκε, θα διαρκούσε μόνο ενάμιση χρόνο πριν πάει στην Dortmund.

Στην αρχή της θητείας του στη Γιουβέντους, ο Can πέρασε έξι εβδομάδες στο περιθώριο μετά από χειρουργική επέμβαση για τη θεραπεία ενός όζου στον θυρεοειδή του.

Τώρα, μιλώντας στο DAZN, ο 29χρονος αποκάλυψε ότι αυτό έγινε μετά την ανακάλυψη του καρκίνου, με τον Can να είναι ευγνώμων για τους γιατρούς στο κλαμπ του Τορίνο για μια διάγνωση που άλλαξε τη ζωή.

«Είχα καρκίνο του θυρεοειδούς και χρειαζόμουν επειγόντως εγχείρηση», είπε, όπως μεταδίδει το GOAL. «Αυτό έχει αλλάξει πολύ στη ζωή μου. Μπορείς να έχεις πολλά χρήματα, μπορείς να έχεις τα πάντα, αλλά η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Η μετακόμιση στο Τορίνο άξιζε τον κόπο και μόνο για αυτό».

Ο Can έκανε μια γρήγορη ανάκαμψη και ήταν καλά στην υγεία του στη Dortmund τα τελευταία δυόμισι χρόνια, κάνοντας 101 εμφανίσεις σε διάφορους ρόλους, όπως κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, αριστερό μπακ και Νο. 6.

Μιλώντας περαιτέρω για την κατάσταση, ο μέσος προέτρεψε όσους ανησυχούν να υποβληθούν σε εξετάσεις.
«Είναι μέρος της ζωής, συμβουλεύω όλους να κάνουν έλεγχο», συνέχισε. Δεν έχει σημασία πόσο υγιείς πιστεύουμε ότι είμαστε. Αν ανακαλύψουμε αυτά τα πράγματα εγκαίρως, μπορούμε να αναλάβουμε δράση».

Εmre Can: «Η υγεία είναι το πιο σημαντικό πράγμα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com