Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bajcetic: «Ελπίζω να παίξω για πολλά χρόνια για αυτόν τον σύλλογο»

Bajcetic: «Ελπίζω να παίξω για πολλά χρόνια για αυτόν τον σύλλογο»

Ο Stefan Bajcetic εξέφρασε την περηφάνια του για την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τη Liverpool – και εξήγησε την «τρελή ιστορία» που τον βοήθησε να έχει έναν ισχυρό δεσμό φιλίας με τον Thiago Alcantara.

Η πρώτη σεζόν του Bajcetic με τους Reds ανταμείφθηκε με τον 18χρονο να υπογράφει ένα νέο βελτιωμένο συμβόλαιο την Πέμπτη, με το οποίο επέκτεινε την συνεργασία του με την Liverpool μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο μέσος, ο οποίος ήρθε με μεταγραφή από τη Celta Vigo τον Φεβρουάριο του 2021 και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Premier League στην ισοπαλία εντός έδρας με την Chelsea το περασμένο Σάββατο και διεκδικεί θέση βασικού στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την Brighton την Κυριακή.

Έκανε το βήμα από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα κατά τη διάρκεια της περιοδείας προετοιμασίας στην Άνω Πόλη το περασμένο καλοκαίρι και αφού έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στην πρώτη ομάδα στο παιχνίδι με την Bournemouth στο Anfield τον Αύγουστο, έχει συμμετάσχει σε Champions League, FA Cup και League Cup.

Και όταν υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ο Bajcetic είπε: «Προφανώς είμαι τόσο, τόσο χαρούμενος, τόσο ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και ελπίζω ότι θα μπορώ να παίξω για πολλά χρόνια μαζί. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ περήφανοι που υπογράψαμε ένα νέο συμβόλαιο με αυτή την ομάδα»

«Την περασμένη σεζόν, όταν παίζαμε με την U18 κάποια παιχνίδια στην U21, ξέραμε ότι κάποιο άτομο από την ομάδα παρακολουθούσε τους αγώνες και έκανα κάποιες προπονήσεις εκείνη τη σεζόν με την πρώτη ομάδα. Προφανώς μετά πήγα στην προετοιμασία –εγώ και οι συμπαίκτες μου– και εκείνη ήταν η στιγμή που δουλέψαμε πιο σκληρά και ήμασταν κοντά στην πρώτη ομάδα. Νομίζω ότι ήταν η στιγμή που με επέλεξαν να μείνω.
Ήμουν ευχαριστημένος με το πώς τα πήγα στην προετοιμασία. Τα παιχνίδια που παίξαμε τα χάρηκα πολύ, έκανα μερικά καλά παιχνίδια. Προφανώς υπάρχουν στιγμές που δεν είσαι τόσο καλός αλλά πάντα έτσι είναι. Ήμουν πολύ χαρούμενος με την προετοιμασία.»

Ο Bajcetic έχει τεθεί υπό την προστασία του συμπατριώτη του Ισπανού Thiago, ο οποίος έπαιξε για την ίδια ομάδα ακαδημιών στο Vigo νωρίτερα στην καριέρα του. Οι δύο πατέρες τους – ο πρώην διεθνής Σέρβος Srdan Bacjetic και ο νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Βραζιλίας Mazinho – έπαιξαν μαζί για τη Celta τη δεκαετία του 1990.

«Για να είμαι δίκαιος, είναι μια τρελή ιστορία γιατί έπαιξα επίσης σε μια πολύ, πολύ μικρή ακαδημία στο Vigo, την πόλη όπου γεννήθηκα – παίξαμε στην ίδια μικρή ακαδημία.»

«Όταν του είπα ότι έπαιζα σε αυτή την ακαδημία, μου είπε «ουάου!». Είναι απίστευτο, αυτή η ιστορία. Νομίζω ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει μιλήσει με τον μπαμπά του για αυτό, αλλά είναι τρελό να σκέφτεσαι πόσο μικρή ήταν αυτή η πόλη και να κοιτάξεις πού βρισκόμαστε τώρα. Όχι μόνο ο Τhiago αλλά και ο Millie με βοηθάει πολύ. Είναι σαν προπονητής μέσα στα αποδυτήρια και πάντα μου δίνει κάποιες συμβουλές και προσπαθεί να με βοηθά όλη την ώρα. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για μένα.»

Ο Bajcetic ξεκίνησε την καριέρα του στη Liverpool ως αμυντικός, αλλά έχει εξελιχθεί από τότε που ωθήθηκε πιο ψηλά όταν ήταν με την U18.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς είναι μια δύσκολη μετάβαση από κεντρικός αμυντικός στη μεσαία γραμμή. Έπαιζα λίγο ως μέσος αλλά πάντα έπαιζα κεντρικός αμυντικός. Αλλά μετά ο Bridgey (Marc Bridge-Wilkinson), ο προπονητής U18, με έβαλε εκεί στη μεσαία γραμμή και στα πρώτα παιχνίδια ήταν δύσκολο, αλλά με τον καιρό το συνήθισα και είμαι πολύ άνετα εκεί.»

Bajcetic: «Ελπίζω να παίξω για πολλά χρόνια για αυτόν τον σύλλογο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com