Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές στην επίθεση ο Salah»

Klopp: «Έχει επηρεαστεί από τις αλλαγές στην επίθεση ο Salah»

Τον λόγο που ο Mo Salah δεν αποδίδει το ίδιο καλά με το παρελθόν, εξήγησε ο Jürgen Klopp στην τελευταία συνέντευξη τύπου του.

Οι Reds έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στην επιθετική τους γραμμή τον τελευταίο χρόνο, κάτι που όπως φαίνεται έχει επηρεάσει και τον Αιγύπτιο.

Ο Klopp επί του θέματος είπε:

“ Ναι φυσικά έχει επηρεαστεί. Ήταν μια καλοκουρδισμένη μηχανή η επιθετική τριάδα. Όλοι υποφέρουν μετά από αυτό. ”

“ Το επιθετικό παιχνίδι περιλαμβάνει πολλή δουλειά και πολλές πληροφορίες. Πώς να κινηθείς…. δημιουργείς ένα συναίσθημα ώστε να ξέρεις πού είναι ο συμπαίκτης σου και πού μπορείς να περάσεις την μπάλα χωρίς να κοιτάξεις. ”

«Δεν είναι ωραίο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε απλώς να επιστρέψουμε στα καλύτερά μας και να κερδίσουμε 5-0 και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, κανείς δεν θέλει να το ακούσει, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Και μετά σε δύο ή τρεις εβδομάδες θα έχουμε άλλες επιλογές και μπορούμε να τα ανακατέψουμε. ”

«Τώρα έχουμε με τον Cody, ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, έναν συνδετικό κρίκο, μπορεί να παίξει στο ένα άκρο, αλλά μπορεί να παίξει και στο κέντρο. Όταν ο Darwin παίζει εκεί, είναι προφανώς πιο ψηλά, πηγαίνει πίσω, οπότε έχουμε όλα τα διαφορετικά πράγματα να χρησιμοποιήσουμε. ”

“ Ποτέ δεν παίξαμε με 9αρι πριν. Ακόμη και όταν ο Sadio ήταν εκεί, ήταν πιο πίσω ανά στιγμές, αλλά αυτό δεν είναι το παιχνίδι του Darwin. Θέλει άλλες μπάλες. Αν ήταν όλοι διαθέσιμοι, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε κάτι, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα. ”

“ Ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο και μιλάμε για τον Mo Salah και ίσως είναι η αρχή μιας συζήτησης ή το τέλος μιας συζήτησης, δεν έχω ιδέα. Αλλά αν είσαι στα παπούτσια του Μο και έχεις σκοράρει εκατοντάδες γκολ τα τελευταία χρόνια και μετά δεν σκοράρεις, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι ότι δεν σκοράρεις. Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημά μας αυτή τη στιγμή. ”

“ Ξεκινήσαμε τη σεζόν με τον Harvey στη δεξιά θέση στη μεσαία γραμμή και με τον Hendo είναι διαφορετικό αλλά όχι πολύ διαφορετικό και τώρα είναι ο Naby στη θέση αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα είναι διαφορετικά όλη την ώρα. Συνήθως έχεις μια πραγματική βάση πάνω στην οποία χτίζετε και αυτό είναι που δεν έχουμε πραγματικά. Αλλά είμαστε 100% έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε. ”

Οι αλλαγές έχουν επηρεάσει και τον Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com