Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις παίκτες που θα μπορούσε να αποκτήσει δανεικούς η Liverpool

Τρεις παίκτες που θα μπορούσε να αποκτήσει δανεικούς η Liverpool

Καθώς η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει στην τελευταία της εβδομάδα, η Liverpool δεν έχει ακόμη προσθέσει κάποιον παίκτη στη μεσαία γραμμή της.

Οι ειδικοί της ομάδας και οι οπαδοί, έχουν αναγνωρίσει την μεσαία γραμμή ως τον βασικό λόγο για την θλιβερή σεζόν της Liverpool μέχρι στιγμής. Κι όμως, με λίγες μέρες να απομένουν, ο Jurgen Klopp αντιστάθηκε στην παρόρμηση να βγει στην αγορά.

Αλλά τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό θα μπορούσε ίσως να αλλάξει. Η πηγή αναφέρει σήμερα ότι η Liverpool «αξιολογεί τις ομάδες» όπως η Αtletico Madrid, η PSG και η Juventus προκειμένου να βρει τον κατάλληλο παίκτη για δανεισμό.

Έχοντας αυτό κατά νου, ρίξαμε μια ματιά σε τρεις επιλογές από αυτούς τους συλλόγους που θα μπορούσαν να είναι κατάλληλοι για τους Reds. Είναι αρκετά λεπτές επιλογές, αλλά αυτά τα τρία θα μπορούσαν πραγματικά να βελτιώσουν την ομάδα του Klopp.

Marcos Llorente

Ο Marcos Llorente είναι ένα όνομα γνωστό στους οπαδούς της Liverpool για όλους τους λάθος λόγους. Ο 27χρονος ήταν ο μαέστρος της περίφημης νίκης της Αtleticο Μadrid στο Anfield το 2020.

Παρά αυτές τις κακές αναμνήσεις, ο Llorente θα μπορούσε πραγματικά να ταιριάζει απόλυτα στη Liverpool. Κυρίως γιατί δεν σταματά να τρέχει και έχει καλά πνευμόνια.

Μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, η μεσαία γραμμή του Κlopp έχει νικηθεί σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Οι αντίπαλοι βρίσκουν τον δρόμο τους μέσα από πιέσεις πολύ εύκολα και οι Τhiago, Jordan Henderson και Fabinho απλά δεν έχουν την φυσική κατάσταση να τους σταματήσουν. Ο Llorente θα μπορούσε να το διορθώσει.

Επιπλέον, ο Ισπανός διεθνής θα μπορούσε να είναι στην αγορά. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo τον Νοέμβριο, η Αtletico ήταν ανοιχτή να τον πουλήσει για 35 εκατομμύρια λίρες αυτόν τον μήνα. Με μια ενδιαφέρουσα πρόταση δανεισμού, ίσως η Liverpool θα μπορούσε να τους πείσει να κάνουν μια προσωρινή συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι

Fabian Ruiz

Μαζί με τον Llorente στη λίστα της Liverpool είναι ένας ακόμη Ισπανός διεθνής, αυτή τη φορά από την Paris Saint Germain. Ο εν λόγω παίκτης είναι ο 26χρονος Fabian Ruiz. Ο Fabian φέρεται να ήταν στο ραντάρ μεταγραφών του Klopp στο παρελθόν. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, η Liverpool λέγεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τότε μέσου της Napoli. Αυτό ήταν πριν πάει στην PSG, κάτι που έκανε το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, από τότε τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά για τον Fabian. Παίζοντας σε μόλις 11 από τα 19 παιχνίδια της ομάδας του στη Ligue 1, με οκτώ φορές βασικός, δεν είναι 11αδατος στο Parc des Princes.

Ίσως αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει την Liverpool να δοκιμάσει για μια καθυστερημένη μεταγραφή δανεισμού. Ο Fabian Ruiz έχει περιγραφεί ως «θεαματικός» από τον πρώην προπονητή Quique Setien και σίγουρα θα έδινε κάποια πίστη στις διαδικασίες.

Carlos Soler
Για αυτήν την ώρα,ας κρατήσαμε στο μυαλό μας στα τρία κλαμπ που αναφέρονται στην Mail. Αλλά μετά από μια γρήγορη σάρωση της Juventus, δεν υπάρχει τίποτα εκεί για τη Liverpool.

Οι δύο σύλλογοι φαίνεται να έχουν μια αξιοπρεπή σχέση μετά τον δανεισμό του Arthur το καλοκαίρι. Εκτός όμως από τον Adrien Rabiot, είναι αδύνατο να δούμε πώς υπάρχουν άλλες επιλογές. Ο Rabiot θα μπορούσε να είναι στα ραντάρ της Liverpool, αλλά όχι ως δανεικός.

Αντί γι’ αυτό, κοιτάμε πίσω στην PSG και σε έναν άλλο αναφερόμενο πρώην στόχο – τον Carlos Soler. Όπως ο Fabian, ο Soler δεν έχει τις καλύτερες στιγμές στο Παρίσι από την καλοκαιρινή μετακόμισή του από τη Valencia. Ξεκινώντας μόλις πέντε φορές στη Ligue 1 και μπαίνοντας ως αλλαγή από τον πάγκο σε άλλα τρία παιχνίδια.

Λέγεται ότι η Liverpool ειχε στην λίστα τον Soler πριν από τη μετακίνησή του στο Παρίσι, που έγινε πριν από λίγους μήνες.

Απομένει λοιπόν να δούμε, αν το δημοσίευμα της Mail από εκτίμηση γίνει πράξη.

Τρεις παίκτες που θα μπορούσε να αποκτήσει δανεικούς η Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com