Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Δεν πρέπει να μας ξεγράφει ο κόσμος»

Trent: «Δεν πρέπει να μας ξεγράφει ο κόσμος»

Για τη φετινή πορεία της ομάδας μίλησε στις νέες του δηλώσεις ο Trent Alexander-Arnold, τονίζοντας πως η ομάδα έχει αποδείξει πως κανένας δεν πρέπει να την ξεγράφει, ακόμη και όταν δεν πηγαίνει καλά.

Ο αμυντικός ανέφερε στις τελευταίες του δηλώσεις:

“ Όταν είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Liverpool, ο κόσμος θα πει πραγματικά ότι είναι μια κακή σεζόν και το ένα και το άλλο. ”

“ Αλλά ξέρουμε ότι περιτριγυριζόμαστε από ομάδες κορυφαίας ποιότητας και το πρωτάθλημα γίνεται όλο και καλύτερο κάθε χρόνο. Άρα είναι πολύ πιο δύσκολο από ό,τι ήταν, ακόμη και πριν από λίγα χρόνια. Ο κόσμος περιμένει από εμάς να είμαστε άψογοι κάθε σεζόν και δεν επιτρέπεται να έχουμε μια κακή σεζόν. ”

“ Και υπάρχει ένα επίπεδο συνέπειας που απαιτείται. Αλλά το απαιτούμε και από τους εαυτούς μας. Φυσικά είναι μια σεζόν με την οποία δεν ήμασταν υπερβολικά ευχαριστημένοι μέχρι τώρα, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος. Δεν θα μας ξέγραφα για κανέναν λόγο. ”

“ Θα έρθει μια στιγμή που τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους και θα επιστρέψουμε εκεί που είμαστε. Νομίζω ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα βασικά πράγματα και να βρούμε πού είναι τα προβλήματα και να προσπαθήσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας. ”

“ Έτσι μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτό που ξέρουμε ότι είναι η Liverpool και να παίξουμε σαν ομάδα της Liverpool. Αυτό είναι το σημαντικό μέρος για εμάς. ”

Ζητούμενο η σταθερότητα για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com