Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε χρόνο να δουλέψουμε»

Alisson: «Δεν είναι εύκολο να βρούμε χρόνο να δουλέψουμε»

Ο Alisson Becker μίλησε για τη Σαββατιάτικη ισοπαλία με 0-0 κόντρα στην Chelsea, καθώς και για την αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους οι Reds κόντρα στην Brighton για το FA Cup την επόμενη Κυριακή.

Αρχικά για το παιχνίδι του Σαββάτου δήλωσε:

“ Νομίζω ότι η ισοπαλία ήταν αρκετά δίκαιη για αυτό που παρήγαγαν και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά έχουμε κάποια θετικά πράγματα, το μηδέν στην άμυνα είναι ένα από αυτά. ”

“ Όλοι γνωρίζουν την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, πρέπει να δημιουργήσουμε, να χτίσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση και η άμυνα είναι μέρος αυτής της αυτοπεποίθησης. Επομένως, κρατάμε το μηδέν μαζί μας και τον τρόπο που αμυνθήκαμε στο γήπεδο με το σωστό συμπεριφορά. ”

“ Η Chelsea ήταν επικίνδυνη ανά διαστήματα λόγω της ποιότητας της ομάδας της, των παικτών της, αυτό είναι ξεκάθαρο. Νομίζω ότι αντιμετωπίσαμε πολύ καλά τις καταστάσεις που είχε μπροστά στο τέρμα μας. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι είναι βελτιωνόμαστε κάθε φορά που έχουμε την μπάλα. ”

“ Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε πολύ, δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και δεν βάλαμε τους αντιπάλους μας σε επικίνδυνες στιγμές. Στο δεύτερο ημίχρονο από την επανέναρξη του αγώνα ήταν έτσι. ”

“ Τους βάλαμε σε επικίνδυνες καταστάσεις και αυτό σου δίνει μια καλή αίσθηση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και σου δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δυστυχώς δεν τελειώσαμε αυτές τις φάσεις που είχαμε. ”

Για την Brighton που ακολουθεί:

“ Ξέρουμε με το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας, δεν είναι εύκολο να έχουμε χρόνο για δουλειά και σκληρή δουλειά. Μερικές φορές [πρέπει] απλώς να ξεκουραστούμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι, [για να] προετοιμαστούμε απλώς για τον επόμενο αγώνα και δεν μπορείς να εστιάσεις στη βελτίωση των τεχνικών πραγμάτων – απλώς μιλάμε και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. ”

“ Αλλά τώρα αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τον χρόνο που χρειαζόμαστε για να το κάνουμε αυτό, και πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον αξιοποιήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. ”

Σταθερός φέτος ο Alisson Becker.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com