Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Stefan Bajcetic υποψήφιος για την U21 της Ισπανίας το 2023?

Ο Stefan Bajcetic υποψήφιος για την U21 της Ισπανίας το 2023?

Ο Bajcetic έχει αναδειχθεί τις τελευταίες εβδομάδες της φετινής σεζόν, με τον Jurgen Klopp να του δίνει ευκαιρία για ντεμπούτο στην Premier League και να πετύχει το πρώτο του γκολ στην πρώτη κατηγορία.

Ο 18χρονος έχει εντυπωσιάσει τον Κlopp στις προπονήσεις, με τον Γερμανό προπονητή να προσπαθεί να βρει μια λύση στη μεσαία γραμμή το δεύτερο εξάμηνο της σεζον 2022/23.

Ο Bajcetic έχει εκπροσωπήσει την Ισπανία σε με τις μικρές εθνικές U18 και U19 με τον Santi Denia και φαίνεται έτοιμος να τον ανεβάσει στην U21 από τον πρώην προπονητή του.

Ο Denia έχει αντικαταστήσει τον Luis De la Fuende, ο οποίος εντάχθηκε στην Εθνική Ισπανίας μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο αντικαθιστώντας τον Luis Enrique και η εντυπωσιακή φόρμα του Bajcetic τον έπεισε για την ετοιμότητα του Γαλικιανού.

Η απόφαση αποτελεί μέρος της κίνησης της Ισπανίας να σιγουρέψει ότι ο Bajcetic θα επιλέξει να εκπροσωπήσει την Ισπανία και όχι μια πιθανή μετάβαση στη Σερβία μιας και έχει αυτό το δικαίωμα από την πλευρά του πατέρα του.

Σύμφωνα με αναφορές από την Diario AS, ο Denia θέλει να δοκιμάσει τον Bajcetic σε φιλικό αγώνα, πριν τον συμπεριλάβει στην ομάδα της La Roja για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 του 2023. Η ομάδα του Denia έχει κληρωθεί στον όμιλο Β μαζί με τις Ρουμανία, Ουκρανία και Κροατία.

Ο Stefan Bajcetic υποψήφιος για την U21 της Ισπανίας το 2023?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com