Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μοιρασιά στο Anfield

Μοιρασιά στο Anfield

Ισόπαλες δίχως τέρματα αναδείχθηκαν στο Anfield, Liverpool και Chelsea για την 21η αγωνιστική της Premier League.

Οι δύο ομάδες παραμένουν ισόβαθμες στους 29 βαθμούς και δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό σε κανένα σημείο του αγώνα, επιβεβαιώνοντας την κακή σεζόν που διανύουν.

Ένα κακό αποτέλεσμα για τους Reds που πλέον βλέπουν την πρώτη τετράδα να απομακρύνεται όλο και περισσότερο.

Α’ Ημίχρονο: Με τον James Milner στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Stefan Bajcetic να παίρνει φανέλα βασικού και τον Harvey Elliott να προτιμάται για την επιθετική γραμμή ξεκίνησαν οι Reds.

Οι Reds βρέθηκαν με το καλημέρα πίσω στο σκορ, μόλις στο 3’ με τον Havertz, ωστόσο τελικά το τέρμα του Γερμανού ακυρώθηκε για οφσάιντ, καθώς το πόδι του βρισκόταν μπροστά από την μπάλα, όταν ο Thiago Silva σημάδεψε το δοκάρι με την πρώτη προσπάθεια, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Η Liverpool θέλησρ να απαντήσει στο 6’, με την προσπάθεια του Gakpo να φεύγει όμως ψηλά, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε και η δεύτερη τελική του στο 20’, μετά το κλέψιμο της μπάλας από τον Hall.

Στο 25’ ήταν η σειρά του Gallagher να δοκιμάσει τα πόδια του από μακριά, με τον Alisson να μπλοκάρει εύκολα και στο 31’ ήταν και πάλι ο Βραζιλιάνος, εκείνος που απέκρουσε την κεφαλιά του Badiashile από κοντινή απόσταση, για να κρατήσει το μηδέν.

Στο 40’ ήρθε η σειρά της Liverpool να γίνει απειλητική με τους Milner και Thiago, με τον Kepa να έχει όμως απάντηση.

Β’ Ημίχρονο: Οι Reds ξεκίνησαν καλύτερα στην επανάληψη και πλησίασαν στο γκολ με σουτ του Keita στο 48’, το οποίο είχε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά το σταμάτησε ο Silva.

Αμέσως μετά έφτασε και ο Gakpo μια ανάσα από το γκολ, όταν ο Bajcetic πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από φάουλ, αλλά η δεύτερη του Ολλανδού έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Kepa.

Η Chelsea είχε τη στιγμή της με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, όταν ο Ziyech έκανε όσες προσποιήσεις ήθελε και σούταρε από το ύψος της περιοχής, χωρίς όμως να βρει εστία.

Στο 62’ πέρασε ο Nunez στο ματς αντί του Keita και ένα δίλεπτο αργότερα, ο Mudryk πλησίασε στο 0-1, όταν πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, απέφυγε τους Milner και Gomez, αλλά το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Μετά το 60ο λεπτό η Chelsea ήταν εκείνη που έδειχνε πιο απειλητική στο ματς, έχοντας επικίνδυνες επιθέσεις, αλλά όχι κάποια τεράστια ευκαιρία.

Η απάντηση από πλευράς Liverpool ήρθε στο 68’, αλλά το πλασέ του Gakpo δεν είχε δύναμη και μπλοκαρίστηκε από τον Kepa, όπως και εκείνη του Nunez από πλάγια θέση στο 76’.

Στο 82ο λεπτό οι Reds έκλεισαν τις αλλαγες τους, με τους Jones, Fabinho και Henderson αντικατέστησαν τους Gakpo, Elliott και Bajcetic.

Δευτερόλεπτα μετά τις αλλαγές, η Liverpool είχε την τελευταία της καλή στιγμή, μετά από γύρισμα του Nunez και σουτ του Trent που έφυγε όμως ψηλά, αφού ο αμυντικός δεν το έπιασε καλά.

Η Chelsea δεν τα κατάφερε να πάρει το ματς στην εκπνοή με τον Chukwuemeka, τον οποίον και σταμάτησε ο Robertson, πριν πλασάρει.

Liverpool: Alisson; Milner (Alexander-Arnold 72′), Konate, Gomez, Robertson; Bajcetic (Fabinho 82′), Keita (Nunez 62′), Thiago; Elliott (Henderson 82′), Gakpo (Jones 82′), Salah.

Επόμενος αγώνας για τους Reds την επόμενη Κυριακή κόντρα στην Brighton για το FA Cup.

Δεν βρήκαν γκολ οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com