Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποθέωσε Firmino και Milner ο Klopp!

Αποθέωσε Firmino και Milner ο Klopp!

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Jürgen Klopp στη συνέντευξη τύπου του για τους Bobby Firmino και James Milner, οι οποίοι φαίνεται πως θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με τον σύλλογο μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μιλώντας αρχικά για τον Firmino και την παραμονή του είπε:

“ Ο Bobby γνωρίζει την κατάσταση εδώ και τι πιστεύουμε για αυτόν, αυτό είναι ξεκάθαρο. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. ”

“ Δεν υπάρχει πρόβλημα, ή οτιδήποτε άλλο, είναι απλώς η κατάσταση. Δεν μπορώ να δω κανενός είδους προβλήματα σε αυτό. ”

“ Στο πρώτο μέρος της σεζόν δεν πετούσαμε, αλλά ο Bobby ήταν ίσως ο μόνος που έκανε μια κανονική σεζόν σε πολλά παιχνίδια. ”

“ Είναι πραγματικά σημαντικός. Ο σύνδεσμος του παιχνιδιού μας. Όπως θέλουμε να παίξουμε, ίσως δεν θα ταίριαζε σε όλους τους συλλόγους στον κόσμο, αλλά στους περισσότερους σίγουρα. Γιατί σε μικρούς χώρους, έχοντας έναν τεχνικό παίκτη με την ποδοσφαιρική του ευφυΐα, που μπορεί να αναπτύξει το παιχνίδι από εκεί και να σκοράρει πάνω από αυτό, που είναι ανιδιοτελής, δεν το έχεις πολύ συχνά. ”

“ Μεγάλος παίκτης, αλλά δεν ξέρω 1000% ποια είναι τα σχέδιά του, ίσως κάποιος άλλος του προσφέρει κάτι καλύτερο, δεν ξέρω, όλα μπορούν να συμβούν. ”

“ Αλλά με ρωτήσετε, αν θέλω να μείνει. Ναι, και όλα είναι όπως θα έπρεπε να είναι αυτή τη στιγμή. ”

“ Είναι αρκετά νωρίς, η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει και θα δούμε. ”

Όσο για τον Millie:

“ Έχουμε διαφορετικά πλάνα για τον Millie, όμως εκείνος θέλει να συνεχίσει να παίζει. ”

“ Νομίζω πως όλοι είδατε στο τελευταίο παιχνίδι πως δεν μπορείτε να τον κρίνετε, λόγω της ηλικίας του. ”

“ Είναι 37. Δεν φαίνεται κάτι τέτοιο στην προπόνηση. Είναι εκεί, με τέρμα το γκάζι. Είναι ένας απίστευτα σημαντικός παίκτης και σε αυτό το παιχνίδι το είδαμε και στο γήπεδο. ”

“ Δεν είναι ότι ο Milly περιμένει από τον εαυτό του να παίζει 64 παιχνίδια τη σεζόν, αλλά σε 64 παιχνίδια μια σεζόν ο Milly θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά σημαντικός, έτσι είναι. ” Είπε ο Klopp.

“ Ακόμη και ένας παίκτης που είχε μερικές ομάδες στο παρελθόν μπορεί να καταλήξει, στο τέλος, στον σύλλογό του. Και θα θεωρούσα τη Liverpool ως σύλλογό του, και αυτό σημαίνει ότι είμαι σίγουρος ότι ο σύλλογος θα πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτόν τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία, γιατί είναι πραγματικά ξεχωριστός. ”

“ Μπορεί να υπάρχουν πιο φανταχτεροί παίκτες εκεί έξω, αλλά κανείς με παρόμοια νοοτροπία, και αυτό τον κάνει απίστευτα πολύτιμο για εμάς. Και δεν το λέω επειδή είμαι πολύ πιστός! Είναι απλώς γεγονός! ”

Παραμένει πολύτιμος ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com