Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε θα ολοκληρωθεί η επέκταση της Anfield Road End

Πότε θα ολοκληρωθεί η επέκταση της Anfield Road End

Η επέκταση του Anfield Road End της Liverpool θα ανεβάσει τη χωρητικότητα του γηπέδου περισσότερο ​​από τις 61.000 και σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην ανάπτυξη του συλλόγου εκτός γηπέδου.

Ο Σύλλογος ξεκίνησε τα έργα στη νέα κερκίδα στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Ήταν η αρχή μίας πολυαναμενόμενης διαδικασίας, για να προσθέσει περισσότερες θέσεις σε ένα γήπεδο που, δεν θα μπορέσει ποτέ να δει την προσφορά να ταιριάζει με τη ζήτηση.

Η επέκταση παραμένει σε καλό δρόμο, παρά το γεγονός ότι η τέθηκαν θέμα στην επένδυση της τον περασμένο Δεκέμβριο. Η Liverpool θα αφαιρέσει την υπάρχουσα οροφή της κερκίδας στην Anfield Road, αμέσως μετά τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της σεζόν τον Μάιο. Είναι ένα σημαντικό βήμα πριν από την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής της κερκίδας, αξίας 80 εκατομμυρίων λιρών.

Πότε θα τελειώσει και ποια θα είναι η χωρητικότητα;

Αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι, εγκαίρως για την έναρξη της σεζόν 2023/24. Η Anfield Road θα μπορεί στη συνέχεια να φιλοξενήσει 7.000 περισσότερους φιλάθλους, με την κερκίδα να έχει συνολική χωρητικότητα 15.967.

Νέες σουίτες θα φτιαχτούν, με τον σύλλογο να έχει 1.800 θέσεις με αθλητικό μπαρ, lounge/εγκαταστάσεις φιλοξενίας. Έτσι, το Anfield θα μπορεί να φιλοξενήσει συνολικά 61.015 φιλάθλους, συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων που θα συνεχίσουν να μένουν στην Anfield Road.

Πως θα μοιάζει;

Σίγουρα θα είναι ευδιάκριτο και ορατό από μεγάλη απόσταση καθώς έχει ύψος 38 μέτρα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, όπως η Main Stand μετά την ολοκλήρωσή της το 2016. Και ας μην ξεχνάμε ότι δεν θα υπάρχει πλέον εμπόδιο στην θέα από το πίσω μέρος του κάτω διαζώματος στην Anfield Road.

Θα υπάρχει μια συνέχεια της νέας οροφής με την οροφή της Main Stand, επιτρέποντας την δημιουργία της ατμόσφαιρας και της έντασης από την κερκίδα, που μόνο το Anfield δημιουργεί. Θα έχει ολοκληρωθεί πριν το καταλάβουμε και θα είναι ένα άξιο θαυμασμού!

Πότε θα ολοκληρωθεί η επέκταση της Anfield Road End
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com