Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Θα βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας»

Salah: «Θα βελτιώσουμε τα αποτελέσματα μας»

Σίγουρος πως η ομάδα θα βελτιώσει τα αποτελέσματα της και θα ανέβει στη βαθμολογία μέσα στο επόμενο διάστημα εμφανίστηκε ο Mo Salah στις δηλώσεις του έκανε, μετά την παραλαβή του βραβείου του ποδοσφαιριστή του περασμένου μήνα των Reds.

Ο Αιγύπτιος δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας:

“ Είναι πάντα καλό να το κερδίζεις, αλλά [τις τελευταίες] δύο εβδομάδες όλοι ξέρουμε ότι έπρεπε να πάμε καλύτερα και ελπίζουμε ότι τα αποτελέσματα θα είναι καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. ”

“ Οι παίκτες ήταν τόσο ενθουσιασμένοι μετά το παιχνίδι [στην έδρα της Wolves]. Έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ, οι παίκτες προσπαθούν να μείνουν μαζί και απλά να σηκώνουν ο ένας τον άλλον στα δύσκολα. ”

“ Νομίζω ότι έχουμε αυτή την καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια – ελπίζω ότι αυτό θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια. ”

“ Όπως είπα και πριν, έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ. Έχω παίξει σε τρεις ή τέσσερις ομάδες – ξέρω τι είναι διαφορετικό μεταξύ εδώ και των άλλων ομάδων. Έχουμε έναν απίστευτο όμιλο παικτών. ”

“ Πάντα προσπαθούμε να βοηθάμε τους νεαρούς παίκτες και οι έμπειροι προσπαθούν πάντα να παραμείνουν ήρεμοι στην κάθε κατάσταση και απλώς συμβουλεύουν τους νέους [παίκτες], ώστε να παραμείνουν ήρεμοι. ”

“ Είναι δύσκολο, είναι μια δύσκολη κατάσταση, αλλά νομίζω ότι θα την περάσουμε και θα το βελτιώσουμε. ”

Ο Mo Salah πανηγυρίζει στο Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com