Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabrizio Romano: «Περιμένω να προσπαθήσουν για έναν νέο μέσο»

Fabrizio Romano: «Περιμένω να προσπαθήσουν για έναν νέο μέσο»

Ο έμπιστος μεταγραφικός εμπειρογνώμονας Fabrizio Romano δήλωσε πως περιμένει ότι η Liverpool θα προσπαθήσει να υπογράψει έναν νέο μέσο τις επόμενες ημέρες.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Reds έχουν μείνει πολύ μακριά από τον συνηθισμένο τους ρυθμό φέτος και η πρόσφατη ήττα τους εκτός έδρας από την Brighton τους έριξε στην ένατη θέση της Premier League. Δεν είναι επίσης μυστικό ότι το κέντρο της ομάδας θεωρείται ευρέως ότι είναι το μεγάλο αδύναμο σημείο της, με τους Jordan Henderson και Fabinho να έχουν πλέον δυνητικά «ξεφουσκώσει».

Τα καλά νέα για τους οπαδούς της Liverpool, ωστόσο, είναι ότι ο δημοσιογράφος Romano πιστεύει ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει σύντομα να κινηθεί για μια νέα επιλογή στο κέντρο του γηπέδου.
Μιλώντας στο κανάλι του στο YouTube, ο insider των μεταγραφών εξήγησε: «Οτιδήποτε για τη Liverpool; Περιμένω να προσπαθήσουν για έναν νέο μέσο τις επόμενες ημέρες».

Ο Jude Bellingham φαίνεται να είναι το μεγάλο όνομα που συνδέεται με τη μετακίνηση στη Liverpool, αλλά αυτή η συμφωνία φαίνεται πιο πιθανό να γίνει το καλοκαίρι, καθώς η Borussia Dortmund δεν θέλει να πουλήσει τον Ιανουάριο.

Και έτσι, αν αυτό αποκλείει μια κίνηση για τον Άγγλο σύντομα, ίσως ο σύλλογος κυνηγήσει κάποιους εναλλακτικούς στόχους μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ένας άλλος παίκτης που συνδέεται με τη Liverpool είναι ο μέσος της Brighton Moises Caicedo, ο οποίος θα μπορούσε να είναι μια πιο ρεαλιστική επιλογή, καθώς υποτίθεται ότι θα «άρπαζε την ευκαιρία» να ενταχθεί στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Όποιον κι αν τελικά κυνηγήσουν, είναι αρκετά σαφές ότι χρειάζονται κάποιες νέες επιλογές στο κέντρο του γηπέδου για τους Reds και έτσι όσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει μια συμφωνία τόσο το καλύτερο.

Fabrizio Romano: «Περιμένω να προσπαθήσουν για έναν νέο μέσο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com