Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στο στόχαστρο της Liverpool ο Khephren Thuram?

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Khephren Thuram?

Η Liverpool βρίσκεται σε συζητήσεις με τον 21χρονο μέσο Khephren Thuram της OGC Nice για να ενισχύσει την ομάδα της, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ.

Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Football Transfers αναπαράγοντας άλλου μέσου δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο Khephren Thuram – γιος του θρύλου της Γαλλίας Lilian και αδελφός του αστέρα της Borussia Monchengladbach Marcus – βρίσκεται στο στόχαστρο του Jurgen Klopp.

Οι Reds αναζητούν νέο αίμα στη μεσαία γραμμή και έχουν συνδεθεί με πολλούς παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ήδη 11 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτή τη θέση.

Ο Fabinho, Stefan Bajcetic, Curtis Jones, Naby Keita, Thiago Alcantara, Arthur Melo, Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner, Harvey Elliott και Fabio Carvalho μπορούν να αγωνιστούν στο κέντρο του γηπέδου των Κόκκινων.

Παρόλα αυτά, το κέντρο του γηπέδου αποτελεί προβληματικό τομέα για τον Klopp τους τελευταίους μήνες και οι Merseysiders έχουν κάνει μόνο μία μόνιμη μεταγραφή τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η οποία είχε εμπειρία στο κέντρο πριν φτάσει στο Anfield.

Ο Thuram είναι μια παρουσία σαν του Fabinho και θα μπορούσε να αποδειχθεί ο τέλειος μακροπρόθεσμος κληρονόμος του Βραζιλιάνου στην αμυντική μεσαία γραμμή. Ο αστέρας της Nice είναι ψηλός, ικανός να κερδίζει εναέριες μονομαχίες και δεύτερες μπάλες και έχει τις ικανότητες πάσας που θα ικανοποιούσαν και τον Klopp.

Ο 21χρονος Khephren Thuram έχει επίσης παίξει στο κέντρο της άμυνας στη πολύ νεαρή του καριέρα, όπως ακριβώς έχει κάνει στο παρελθόν ο Fabinho για τους Reds. Ο Thuram αποτιμάται στα 25 εκατ. ευρώ από το Transfermarkt.

Η Liverpool ενδιαφέρεται και για άλλους μεσοεπιθετικούς. Σύμφωνα με τη Liverpool Echo, οι Reds «οδηγούν την κούρσα» για τον αστέρα της Valencia Yunus Musah, ενώ το ESPN υποστηρίζει ότι και η Inter Milan είναι στην κούρσα για τον αστέρα.

Στο στόχαστρο της Liverpool ο Khephren Thuram?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com