Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brighton, μεταγραφές και τραυματίες

Ο Klopp για Brighton, μεταγραφές και τραυματίες

Στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Brighton μίλησε ο Jürgen Klopp.

Αναφερόμενος στον τραυματισμό του Nunez είπε:

“ Περιμένουμε περαιτέρω πληροφορίες. Είναι ένα μυικό πρόβλημα, δεν είναι σοβαρό, όμως ήταν αρκετά σοβαρό για να τον κρατήσει εκτός προπονήσεων. ”

“ Εάν δεν μπορεί να προπονηθεί σήμερα, θα είναι εκτός με την Brigthon. Πρέπει να περιμένουμε. ”

“ Ο Millie έκανε μεγάλα κομμάτια στην προπόνηση χθες και θα επιστρέψει στην κανονική προπόνηση σήμερα, όχι όμως ο Firmino. ”

Για τον αυριανό αγώνα:

“ Για εμάς είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά είναι όλα πολύ σημαντικά για διαφορετικούς λόγους. Η Brighton κινεί καλά την μπάλα, αυτό είναι αλήθεια. ”

“ Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά τώρα. Είναι ενδιαφέρον, στο 2ο μισό της σεζόν έχουμε δύο νίκες, χάσαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου και χάσαμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Αυτά είναι μέρος των εμφανίσεων που δεν μας άρεσαν. ”

“ Η Brighton αξίζει σεβασμό. Δεν νομίζω ότι κανείς την υποτιμά πια, αλλά ποιος θα πίστευε ότι τα ποσοστά της κατοχής της θα αυξάνονταν μετά την αποχώρηση του Graham Potter. Έχουμε την ευκαιρία να πάμε και να τους δημιουργήσουμε πραγματικά προβλήματα. ”

“ Ήταν μια έξυπνη κίνηση να φέρουν τον Roberto De Zerbi, μετά την αποχώρηση του Potter. ”

“ Η έδρα τους όμως ήταν δύσκολη για εμάς ακόμη ακόμη και οι καλύτερες μας σεζόν. ”

Αν θα προχωρήσει σε νέες μεταγραφές:

“ Δεν νομίζω, απλά αυτή είναι η κατάσταση. Η δουλειά μου είναι να χρησιμοποιώ τα παιδιά που έχουμε. ” Είπε ο Klopp.

“ Κανένα πρόβλημα. Μου αρέσουν οι ενδεκάδες μας. Δεν μπορούμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα στη μεταγραφική αγορά. Σε μια ονειρική κατάσταση, αγοράζεις απλά παίκτες. ”

“ Νομίζω ότι έχω δώσει 6.000 συνεντεύξεις τύπου για τη Liverpool. Αν θέλετε να γράψετε ξανά γι’ αυτό, κάντε το. Πρέπει να πω ξανά την ιστορία των χρημάτων, αλήθεια, πρέπει να τα ξαναπώ; ”

“ Μπορεί να έχουμε τρελά λεφτά και να μην αγοράζουμε παίκτες; Ξέρετε την απάντηση! Αυτή τη στιγμή, τέσσερις επιθετικοί παίκτες μας τραυματίστηκαν, θα επιστρέψουν όμως! Δεν μπορούσαμε καν να τους χωρέσουμε όλους στη λίστα του Champions League. Δεν είναι τόσο εύκολο. ”

“ Δεν είναι ότι έχουμε τόσα πολλά χρήματα με τα οποία δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αλλά πιστεύουμε ότι «α, δεν χρειαζόμαστε κανέναν». Απλώς δεν είναι τόσο εύκολο, δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα [στο μεταγραφικό παράθυρο] με τους τραυματισμούς μας. Η μεταγραφική αγορά δεν είναι η λύση αυτή τη στιγμή. ”

Για τον Mo Salah:

“ Μερικά πράγματα συνέβησαν ανάμεσα στο ντεμπούτο του και τώρα! Θεέ μου, τι ταξίδι! Τα δικά του και τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα! ”

“ Φαίνεται σε καλή κατάσταση με την ταχύτητά του ακόμα μετά από τόσα χρόνια και παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι πάντα διαθέσιμος και γι’ αυτό ταιριάξαμε τέλεια μαζί. ”

Για την απουσία του Firmino:

“ Ήταν ένας μικρός τραυματισμός, που υπολογιζόταν ότι ήταν 10 ημέρες ή δύο εβδομάδες, όλοι οι ειδικοί μας είπαν τι να κάνουμε με την περίπτωση του, αλλά ο Bobby ένιωσε κάτι ξανά. ”

“ Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψει, αλλά δεν είναι κοντά στο να επιστρέψει στις προπονήσεις. ”

Πως θα επιστρέψει η ομάδα στα καλύτερα της:

“ Δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα ποδοσφαίρου χωρίς να κερδίσεις μονομαχίες και φέραμε ισοπαλία χωρίς να κερδίσουμε πολλές! Δεν μπορώ να κερδίσω μονομαχίες για τους παίκτες μου, δεν είναι δυνατό. Είναι κάτι για το οποίο συζητάμε και κάτι που πρέπει να κάνουμε.”

“ Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ γυμνασμένη, παίξε σωστό ποδόσφαιρο [όπως η Brighton], είναι όμως δύσκολο. Πρέπει να το κάνουμε τώρα, είναι βασικό πράγμα. ”

“ Δεν είμαστε το πιο λαμπερό αστέρι αυτή τη στιγμή γιατί δεν παίζουμε το ποδόσφαιρο που περιμένουμε ακριβώς, αλλά έχουμε καλές στιγμές. ”

“ Έχουμε να αντιμετωπίσουμε πράγματα, μια κρίση στη μεσαία γραμμή, την έλλειψη διαθέσιμων επιλογών στην επίθεση, αλλά είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Δεν συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με τις καλύτερες στιγμές της περασμένης σεζόν, είναι μια άλλη σεζόν. ”

“ Το μόνο πράγμα στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι είναι το επόμενο παιχνίδι. Το κάνουμε με τον τρόπο μας και θέλουμε πραγματικά να τα τα καταφέρουμε όλα. Θα κερδίσουμε ξανά ποδοσφαιρικούς αγώνες, είμαι σίγουρος. ”

Για τη μεταγραφική πολιτική της Brighton:

“ Έξυπνο σκάουτινγκ. Το παν είναι να αξιολογήσεις αν χρειάζεσαι έναν παίκτη σαν αυτόν σε μια κατάσταση, δεν μπορείς να αναζητήσεις εξάρι, όταν χρειάζεσαι επιθετικό. Αλλά τα καταφέρνουν πολύ καλά με τις διασυνδέσεις τους. ”

“ Δεν μπορείς να εξελιχθείς χωρίς να πάρεις έξυπνες αποφάσεις. ”

Ο Bobby Firmino παραμένει εκτός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com