Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολος για Brighton ο Darwin Nunez!

Αμφίβολος για Brighton ο Darwin Nunez!

Τα προβλήματα δεν λένε να σταματήσουν ούτε τη φετινή σεζόν για τη Liverpool, με το τελευταίο να αφορά τον Darwin Nunez, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα στο AXA Training Centre.

Σύμφωνα με τους ρεπόρτερ της ομάδας, ο επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, μετά τον αγώνα με τη Wolves για το FA Cup και περισσότερα αναμένεται να γνωρίζουμε στην αυριανή συνέντευξη τύπου του Jurgen Klopp ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Brighton για την Premier League στο Amex.

Για την ώρα πάντως, ο Darwin φαίνεται πως κάνει τον δικό του αγώνα, προκειμένου να καταφέρει να προπονηθεί, αύριο Παρασκευή και να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Seagulls.

Από την ομάδα προκύπτει πως ο τραυματισμός δεν φαίνεται να είναι σοβαρός.

Εκτός από την σημερινή προπόνηση των Reds έμεινε και ο Bobby Firmino, ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει έναν μυϊκό τραυματισμό, μετά την ολοκλήρωση της χειμερινής προετοιμασίας και δεν υπολογίζεται ούτε για τον αγώνα του Σαββάτου.

Τα καλά νέα της σημερινής προπόνησης, είναι πως επέστρεψε ο James Milner, έχοντας ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό που είχε αποκομίσει πριν από τρεις εβδομάδες και θα μπορέσει να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή του συνόλου του Klopp.

Οι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν την Πέμπτη:

Τερματοφύλακες: Alisson, Kelleher, Adrian, Mrozek

Αμυντικοί: Konate, Matip, Gomez, Phillips, Alexander-Arnold, Robertson, Τσιμίκας, Ramsay

Μέσοι: Thiago, Fabinho, Henderson, Elliott, Milner, Keita

Επιθετικοί: Salah, Gakpo, Oxlade-Chamberlain, Carvalho, Doak, Frauendorf

Πιθανότατα χωρίς Nunez το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com