Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Sofyan Amrabat: Μπορεί είναι ο επόμενος Gini Wijnaldum?

Sofyan Amrabat: Μπορεί είναι ο επόμενος Gini Wijnaldum?

Ο Sofyan Amrabat της Fiorentina έχει αναφερθεί ως πιθανός στόχος της Liverpool η οποία είναι στην αναζήτηση του «επόμενου Gini Wijnaldum»

Η Liverpool έχει «κινηθεί» για ξαφνικές αγορές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου με την ελπίδα να υπογράψει τον επόμενο Georginio Wijnaldum, καθώς τα προβλήματα των Κόκκινων στη μεσαία γραμμή έχουν επισημανθεί καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν. Μόνο ο Fabio Carvalho και ο Arthur Melo έχουν μετακομίσει στο Anfield ως νέοι μέσοι από τότε που ο Ολλανδός σταρ έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή για την Paris Saint Germain το 2021 και υπήρξαν εκκλήσεις για περισσότερες υπογραφές σε αυτόν τον βασικό τομέα αυτόν τον μήνα.

Η ομάδα του Jurgen Klopp έχει εντείνει το ενδιαφέρον της για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και έχει εντοπίσει τον Jude Bellingham ως τον κορυφαίο στόχο της μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αγγλία. Αν και θα προσπαθήσουν να προλάβουν τις Real Madrid και Manchester City για τον αστέρα της Borussia Dortmund, έχουν προειδοποιηθεί από τον θρύλο των Reds Jamie Carragher, ότι η υπογραφή του Bellingham από μόνη της δεν θα είναι αρκετή για να διορθώσει τα προβλήματά τους στο κέντρο του γηπέδου.

Ο Sofyan Amrabat της Fiorentina έχει αναφερθεί ως πιθανός στόχος και η εργατικότητά του που φάνηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει προσελκύσει τον Klopp, αν και ο ιταλικός σύλλογος φέρεται να έχει βάλει μια τιμή 40 εκατομμυρίων λιρών στον Μαροκινό.

Ο πρώην μέσος των Reds Don Hutchinson, αμφισβήτησε το κατά πόσο ο Amrabat έχει την απαραίτητη ποιότητα για να παίξει στη Liverpool και την προειδοποίησε να μην πανικοβληθεί και να υπογράψει τον 26χρονο αυτόν τον μήνα.
«Πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν θα πανικοβληθούν στη μεταγραφική αγορά», δήλωσε ο Hutchison στο ESPN. «Έχω δει τον Amrabat στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είχε ένα λαμπρό Παγκόσμιο Κύπελλο για το Μαρόκο. Δεν ήταν τόσο καλός για τη Fiorentina εδώ και 18 μήνες, οπότε δεν μπορείς να πανικοβληθείς και να κοιτάξεις αυτούς τους παίκτες και να σκεφτείς ‘αυτόν χρειάζομαι’. Φρόντισε να πάρεις τον κατάλληλο».

Το Foot Mercato έχει ισχυριστεί στο παρελθόν ότι το περιβάλλον του Amrabat έχει ήδη συναντηθεί με τον Klopp σχετικά με μια πιθανή μετακίνηση, με το αφεντικό των Reds να επιθυμεί να ενισχύσει τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή για το δεύτερο μισό της σεζόν. Υπάρχει η πιθανότητα ο Bellingham, που είναι απίθανο να φύγει από την Bundesliga μέχρι το καλοκαίρι, να μην ενδιαφερθεί για μια μετακίνηση στο Merseyside, αν η Liverpool δεν καταφέρει να προκριθεί στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Οι Reds είναι επί του παρόντος έκτοι στον πίνακα της Premier League, επτά βαθμούς μακριά από την τέταρτη Manchester Utd και ίσως χρειαστεί να αποκτήσουν έναν ακόμη μέσο τον Ιανουάριο, προκειμένου να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Amrabat θα μπορούσε να είναι αυτός ο παίκτης, αλλά θα αντιμετωπίσει ανταγωνισμό αν η Liverpool επιθυμεί να υπογράψει τον Μαροκινό σταρ από τις Totttenham, Barcelona και Atletico Madrid.

Ο Amrabat έχει προηγουμένως παραδεχτεί ότι θαυμάζει τον τρόπο παιχνιδιού του αφεντικού της Atletico, Diego Simeone, αλλά επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή του στη Fiorentina. «Είμαι περήφανος που συνδέομαι με κορυφαίους συλλόγους όπως η Barcelona και η Atletico», δήλωσε ο Amrabat. «Αλλά είμαι παίκτης της Fiorentina, σέβομαι τον σύλλογο και έχω εξαιρετική σχέση με τον πρόεδρο. Ο Simeone? Έχουμε έναν καλό προπονητή και στη Fiorentina, αλλά… ναι, μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του El Cholo».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com