Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Δείχνει» να θέλει Liverpool & Jurgen Klopp ο Moises Caicedo

«Δείχνει» να θέλει Liverpool & Jurgen Klopp ο Moises Caicedo

Η Liverpool «ενδιαφέρεται» να υπογράψει τον μέσο της Brighton Moises Caicedo & ο διεθνής με το Ecuador τροφοδοτεί τις φήμες με τον τρόπο του.

Οι Reds χρειάζονται απεγνωσμένα φρέσκα πόδια στο κέντρο του γηπέδου και από το πλήθος των μέσων που συνδέονται με μια αλλαγή στο Anfield, το όνομα του Caicedo είναι αυτό που εμφανίζεται συνεχώς.

Ο διεθνής παίκτης του Ecuador δεν έκανε και πολλά για να υποβαθμίσει τις φήμες. Μάλιστα, τις τροφοδότησε, κάνοντας φαινομενικά «like» σε ένα tweet που «υποδηλώνει» ότι θα ήθελε να ενταχθεί στην ομάδα του Jurgen Klopp.

Η Brighton, ωστόσο, είναι απίθανο να θέλει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Caicedo και ο διευθύνων σύμβουλός της Paul Barber επέμεινε πρόσφατα ότι δεν έχει λάβει καμία προσφορά. Ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι δεν είχαμε καμία. Ίσως δεν έχουν το email μου, γιατί δεν έχω δει καμία».

Το αν η Liverpool θα έρθει σε επαφή με τον Barber και την Brighton αυτόν τον μήνα, μένει να το δούμε. Όμως οι Reds έχουν άμεση ανάγκη να το πράξουν.

Μιλώντας στο ESPN, ο πρώην διεθνής των ΗΠΑ, Janusz Michallik, περιέγραψε γιατί ο 21χρονος Caicedo θα ήταν η τέλεια υπογραφή για τον Klopp, η ομάδα του οποίου πηγαίνει στο Brighton το Σάββατο για να μειώσει τη διαφορά στην πρώτη τετράδα.

Ο Michallik, ο οποίος κέρδισε 44 συμμετοχές για την USMNT στις αρχές της δεκαετίας του ’90, είπε: «Caicedo, για τη Liverpool, θα το έκανα τώρα, αν υπάρχει τρόπος. Χρειάζονται φρέσκα πόδια.»

«Δείχνει» να θέλει Liverpool & Jurgen Klopp ο Moises Caicedo
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com