Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Υποψήφιος-έκπληξη ο Steven Gerrard για τον πάγκο της Πολωνίας!

Υποψήφιος-έκπληξη ο Steven Gerrard για τον πάγκο της Πολωνίας!

Ο Steven Gerrard εξετάζει μια πρόταση εργασίας-έκπληξη από την εθνική ομάδα της Πολωνίας, αφού απολύθηκε από την Aston Villa τον Οκτώβριο, σε μια κίνηση που θα τον έβλεπε να συνεργάζεται εκ νέου με τον δεξιό μπακ της Aston Villa, Matty Cash.

Ο Gerrard πέρασε τους τελευταίους δύο μήνες αναζωογονώντας τον εαυτό του μετά την απώλεια της δουλειάς του στην Aston Villa και απόλαυσε την ευκαιρία να περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένειά του.

Θα εξετάσει προσεκτικά την επόμενη κίνησή του, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο τελείωσαν τα πράγματα στο Villa Park. Ο Gerrard έφτασε στα Midlands, αφού έκανε εξαιρετική δουλειά στη Rangers, όπου την οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League της Σκωτίας το 2021. Η προοπτική να οδηγήσει την Πολωνία στο Euro 2024, ωστόσο, ήρθε από το πουθενά.

Δημοσίευμα της πολωνικής έκδοσης Meczyki την Τρίτη, ανέφερε ότι η εθνική ομοσπονδία είχε προσεγγίσει τον Gerrard για να διαδεχθεί τον Czeslaw Michniewicz, του οποίου το συμβόλαιο δεν ανανεώθηκε μετά τον αποκλεισμό της Πολωνίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο από τη Γαλλία στους 16. Ο Herve Renard, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της Saudi Arabia στο Παγκόσμιο Κύπελλο, φέρεται επίσης να εξετάζεται.

Η πολωνική ομοσπονδία φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Gerrard πριν από αρκετές ημέρες, με τον 42χρονο να ζυγίζει πλέον την προσφορά.
Αν δεχτεί, η νέα του δουλειά θα τον συνδέσει με τον γεννημένο στην Αγγλία δεξιό μπακ της Villa Matty Cash, ο οποίος έχει κερδίσει 11 συμμετοχές με την Εθνική Πολωνίας, αφού ζήτησε πολωνικό διαβατήριο λόγω της καταγωγής της μητέρας του.

Υποψήφιος-έκπληξη ο Steven Gerrard για τον πάγκο της Πολωνίας!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com