Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Θα νιώσει την αγάπη μας ο Gakpo»

Fabinho: «Θα νιώσει την αγάπη μας ο Gakpo»

Για το μοναδικό μέχρι στιγμής χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Cody Gakpo μίλησε ο Fabinho στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τονίζοντας πως ο Ολλανδός θα νιώσει την αγάπη από όλους στον σύλλογο.

Ο διεθνής επιθετικός πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τα Κόκκινα το περασμένο Σάββατο στο ισόπαλο 2-2 με τη Wolves στο Anfield για το FA Cup, αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Ο Βραζιλιάνος στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

“ Είναι πολύ σημαντικό που ήρθε ένας παίκτης αυτής της ποιότητας για να βοηθήσει την ομάδα. Ξέρουμε τι είναι ικανός να κάνει. Έκανε ένα πολύ καλό Παγκόσμιο Κύπελλο και στο ολλανδικό πρωτάθλημα ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες. ”

“ Τώρα νομίζω ότι θέλει να δείξει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα και σε αυτό το επίπεδο, σε έναν σύλλογο όπως η Liverpool. Θα προσπαθήσουμε να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ελπίζουμε ότι θα είναι πραγματικά χρήσιμος για εμάς γιατί χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη. ”

“ Οι άνθρωποι από τον σύλλογο –όχι μόνο ο προπονητής και οι παίκτες αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονται στην κουζίνα και όλοι– ήταν πολύ καλοί μαζί μου. Αυτό δεν θα είναι διαφορετικό με τον Gakpo. Ελπίζω να νιώσει την αγάπη, να νιώσει πραγματικά ευπρόσδεκτος εδώ και να είναι έτοιμος να παίξουμε. ”

“ Όταν έφτασα στη Liverpool, ήταν πολύ σημαντικός ο τρόπος με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι. Ήταν πολύ σημαντικό να έχω κάποιον σαν τον Bobby και τον Alberto Moreno εκείνη την εποχή – με βοήθησαν πραγματικά να νιώσω άνετα, να νιώσω πραγματικά σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μου μέρα εδώ. ”

Ντεμπούτο το Σάββατο για τον Cody Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com