Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 11/1/1992 Αγχωτική νίκη στο τέλος επί Luton Town (vid)

Σαν σήμερα: 11/1/1992 Αγχωτική νίκη στο τέλος επί Luton Town (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα κερδίσουν την Luton Town στο Anfield για το πρωτάθλημα, με την νίκη να έρχεται στο τελευταίο πεντάλεπτο της συνάντησης.

Οι Κόκκινοι φιλοξενούσαν την Luton Town, ομάδα που δεν είχε πετύχει νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα ως εκείνη την ημέρα της επίσκεψης τους στο Anfield. Το αυτογκόλ του Nick Tanner στο 31′ της συνάντησης και σε συνδυασμό με το αποτελεσματικό αμυντικό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, έδειχνε ότι θα πραγματοποιούσαν, αυτό που είχαν καταφέρει, από την αρχή της χρονιάς.

Το όνειρό τους τελικά δεν τελεσφόρησε, καθώς οι Reds με δύο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά της συνάντησης, ανέτρεψαν το σε βάρους τους αποτέλεσμα και πήραν τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Στο 85′ ο Steve McManaman από ασίστ του Mark Wright θα φέρει το παιχνίδι στα «ίσια» και στο 90′ ο Dean Saunders από ασίστ του John Barnes, θα δώσει την νίκη στους Κόκκινους και θα βάλει τις καρδιές των Red fans στην θέση τους.

Με την νίκη τους οι Κόκκινοι θα βρεθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας, συγκατοικώντας με την Manchester City, αλλά κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο Anfield εκείνο το απόγευμα Σαββάτου βρέθηκαν 35.095 θεατές και διαιτητής ήταν ο W. Burns.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 11/1/1992 Αγχωτική νίκη στο τέλος επί Luton Town
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com