Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gakpo: «Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε»

Gakpo: «Να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε»

Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Liverpool πραγματοποίησε ο Cody Gakpo στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη Wolves για το FA Cup και στις δηλώσεις του, στάθηκε στην ατμόσφαιρα του Anfield, αλλά και στη δουλειά που θα πρέπει να κάνουν οι Reds.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της PSV έδειξε θετικά δείγματα στο ντεμπούτο του με τους Reds και το μόνο σίγουρο, είναι πως θα είναι πολύ σημαντικός στο δεύτερο μισό της σεζόν για την ομάδα.

Ο Ολλανδός συγκεκριμένα δήλωσε:

“ Πραγματικά υπέροχη ατμόσφαιρα. Για το δικό μου παιχνίδι, νομίζω ότι έδειξα μερικές καλές στιγμές και μερικές όχι καλές στιγμές. Έτσι, μπορώ επίσης να βελτιωθώ σε αυτά τα σημεία και να συνεχίσω να δουλεύω και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Φυσικά μαθαίνεις τα περισσότερα όταν παίζεις παιχνίδια, οπότε ανυπομονώ. ”

“ Πιστεύω ότι παίξαμε ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά στο τέλος δεν σκοράραμε αρκετά, οπότε είναι κρίμα. Αλλά νομίζω ότι δείξαμε τι μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά μπορούμε ακόμα να βελτιωθούμε σε κάποιους τομείς και ας δουλέψουμε σε αυτό. ”

“ Νομίζω ότι δείξαμε πραγματικό ομαδικό πνεύμα σε στιγμές, οπότε αυτό είναι καλό. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε εκεί [Molineux] με μεγάλη αποφασιστικότητα και απλά να πάμε για τη νίκη. ”

Ντεμπούτο για τον Cody Gakpo.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com