Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Είχε λόγο να πανηγυρίσει έτσι ο Darwin Nunez…(vid)

Είχε λόγο να πανηγυρίσει έτσι ο Darwin Nunez…(vid)

Γράφει ο Μιχάλης Ιωαννίδης, φίλος της Ομάδας, του site και της σελίδας μας στο facebook.

Ακόμα ένα συναρπαστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο Anfield, με την Liverpool να αναδεικνύεται ισόπαλη κόντρα στη Wolves, στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του FA Cup (2-2).

Για ακόμα μια φορά οι «Reds» εμφάνισαν τις γνωστές αδυναμίες στο παιχνίδι τους και για ακόμα μια φορά η Wolves υπενθύμισε στο σύνολο του Klopp, πως με εκείνη αντίπαλο δεν πρόκειται να έχει ποτέ εύκολο έργο…

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι σαφώς το ντεμπούτο του Cody Gakpo με τη φανέλα των «Reds», η γκάφα του Alisson που μας θύμισε έναν τελικό Champions League που πολύ θα θέλαμε να ξεχάσουμε, αλλά και το τέρμα που σημείωσε ο Nunez.

Γιατί όμως το γκολ του Ουρουγουανού συγκαταλέγεται στις στιγμές που θα πρέπει να θυμόμαστε από την εν λόγω αναμέτρηση;

Δεν είναι τόσο το γκολ η αλήθεια είναι, παρά το γεγονός πως αποτελεί άψογο τελείωμα που λίγοι σέντερ φορ πετυχαίνουν. Είναι περισσότερο ο πανηγυρισμός του.

Ένας πανηγυρισμός που πολλοί θα τον παρομοίαζαν με αντίστοιχους σε τελικούς Champions League ή τέλος πάντων αναμετρήσεων ιδιαίτερα υψηλής σημασίας.

Ωστόσο ούτε η κρισιμότητα του γκολ ήταν αυτή ακριβώς που τον έκανε να πανηγυρίσει με αυτόν τον τρόπο.

Είναι το χρέος που κατάφερε να φέρει εις πέρας σε ένα ακόμα παιχνίδι, η αποφόρτιση. Το βάρος το οποίο έφυγε για λίγο από τις πλάτες του και του επέτρεψε να συνεχίσει να ανασαίνει δίχως νευρικότητα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν ο Nunez έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα περισσότερα παιχνίδια των «Reds». Πλέον δέχεται κριτική σχεδόν σε κάθε φάση που καλείται να τελειώσει ο ίδιος.

Πόσο εύκολο άραγε φαντάζει αυτό για τον ίδιο;

Άλλωστε ούτε τα στατιστικά του, αλλά ούτε τα γκολ που έχει πετύχει δίνουν το δικαίωμα ώστε να του ασκεί κάποιος αρνητική κριτική. Μπορεί να αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, όμως ακόμα και αυτή χρειάζεται χρόνο ώστε να αποδώσει. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που για πρώτη φορά πατά το χορτάρι της Premier League, αλλά και για μια Liverpool που γενικά δεν μπορεί να «ρολάρει» φέτος. Φυσικά το πρόβλημά της αναφορικά με αυτό, μόνο ο Darwin δεν είναι…

Όλοι έχουμε δει τον Ουρουγουανό να «σπαταλά» ευκαιρίες που δε θα έπρεπε για το επίπεδό του. Συνάμα όμως όλοι τον έχουμε δει να σκοράρει με απίθανους τρόπους. Πρόσφατο παράδειγμα, το τέρμα που σημείωσε και ορθά δε μέτρησε κόντρα στη Brentford.

Ο Ουρουγουανός διαθέτει και την ικανότητα και τη δεξιοτεχνία και το έχει αποδείξει. Αυτό που απουσιάζει φέτος από την ομάδα και μπορεί να «ανεβάσει» και τον ίδιο είναι μια σταθερά καλύτερη συνολική απόδοση και των 11 ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε κάθε ματς.

Ας μην ξεχνάμε πως Luis Suarez και Sadio Mane είχαν μόλις 9 γκολ στα πρώτα τους 23 παιχνίδια με τη φανέλα της Liverpool. Ο Nunez έχει ήδη δέκα και μόλις η εικόνα της ομάδας βελτιωθεί, το κοντέρ θα γράψει πολλά περισσότερα.

Τον Μιχάλη Ιωαννίδη, μπορείτε να τον βρείτε στο blog του: https://ionmike.gr/

Είχε λόγο να πανηγυρίσει έτσι ο Darwin Nunez…
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com