Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Τσιμίκας θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα στο 1ο ημίχρονο»

Klopp: «Ο Τσιμίκας θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα στο 1ο ημίχρονο»

Ο Jurgen Klopp εξήγησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Λονδίνο, τους λόγους για τους οποίους αντικαταστάθηκε ο Κώστας Τσιμίκας.

Ήταν «μια κακή ημέρα στο γραφείο» για τη Liverpool κόντρα στην Brentford και ένα πρώτο 45λεπτο που είχε ως αποτέλεσμα τον Jürgen Klopp να κάνει την ασυνήθιστη κίνηση της αλλαγής τριών παικτών από τον αγωνιστικό χώρο, ένας εκ των οποίων ήταν ο Κώστας Τσιμίκας.

Μιλώντας στο Sky Sports για το γιατί έκανε τις αλλαγές, ο 55χρονος είπε: «Στην αριστερή πλευρά ήταν διαφορετικά, χρειαζόμασταν έναν αριστερό μπακ πραγματικά πίσω στην άμυνα, μπορούσες να το δεις από την πρώτη στιγμή όταν μπήκε ο Robbo, ο οποίος πήρε τη μπάλα κάτω από τη μεσαία γραμμή, έκανε τη κούρσα και σεντραρε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε κόρνερ και να γεμίσουμε τα αντίπαλα καρέ με παίχτες μας. Τέτοια πράγματα θα έπρεπε να είχαμε κάνει περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο».

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου ότι το αφεντικό των Reds είχε ζητήσει από τον Robertson που να οδηγήσει την αντίπαλη άμυνα και αυτό είχε θετικό αντίκτυπο στο παιχνίδι.

Κανένας παίκτης δεν θέλει ποτέ να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο, αλλά οι αλλαγές παραλίγο να μας οδήγησαν να επιστρέψουμε στο παιχνίδι (όσο κι αν στη πορεία του παιχνιδιού, αυτό φάνηκε αδύνατο), οπότε είναι δύσκολο να υποστηρίξουμε ότι ο Klopp δεν πήρε τη σωστή απόφαση αλλάζοντας τον Έλληνα ακραίο μπακ.

Klopp: «Ο Τσιμίκας θα έπρεπε να είχε κάνει περισσότερα στο 1ο ημίχρονο»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com