Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Real ο van Dijk

Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη Real ο van Dijk

Ο μυϊκός τραυματισμός του Virgil van Dijk, όπως σας μεταφέραμε από το μεσημέρι της Τετάρτης, αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί και πλέον, ο Ολλανδός αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον Dominick King, δεν αναμένεται να τον ξαναδούμε να αγωνίζεται μέσα στον μήνα και πλέον αναμένεται να κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, προκειμένου να είναι έτοιμος για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση με τη Real Madrid στις 21 Φεβρουαρίου για τους 16 του Uefa Champions League.

Ο αμυντικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως το πρόβλημα που αποκόμισε στον αγώνα της Δευτέρας με την Brentford είναι αρκετά σοβαρό.

Δεδομένα θα χάσει τα παιχνίδια με Wolves (x2), Brighton, Chelsea, Everton, πιθανότατα εκείνο με τη Newcastle στα μέσα Φεβρουαρίου και μένει να δούμε αν τελικά θα είναι έτοιμος για την πρώτη κόντρα με τους Μαδριλένους στο Anfield για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Είναι ένα τεράστιο πλήγμα για τους Reds, οι οποίοι για τουλάχιστον τον επόμενο 1.5 μήνα θα πρέπει να πορευτούν με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (Joel Matip, Ibrahima Konate & Joe Gomez) + τον Nat Phillips, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο Κόκκινο ρόστερ, αν και παραμένει πάντα σε καθεστώς παραχώρησης από τον σύλλογο.

Ο Virgil van Dijk στον αγώνα με τη Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com