Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Romano: «Liverpool και Newcastle βολιδοσκοπούν τον Manu Kone»

Romano: «Liverpool και Newcastle βολιδοσκοπούν τον Manu Kone»

Σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο Fabrizio Romano, η Liverpool και η Newcastle τσεκάρουν τις εξελίξεις γύρω από το συμβόλαιο του Manu Kone που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή με τα χρώματα της Borussia Monchengladbach, έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις και έχει σκοράρει 1 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν που διανύουμε. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία είναι ένας από τους καλύτερους μέσους στις ολοκληρωμένες ντρίμπλες στην Ευρώπη, έχει εξαιρετική προώθηση της μπάλας και προσφέρει τον εαυτό του ώστε να είναι διαθέσιμος στο επιθετικό τρίτο της ομάδας του.

Διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Moises Caicedo της Brighton, του οποίου το όνομα βρίσκεται στο ρεπορτάζ της Liverpool από το προηγούμενο καλοκαίρι. Σε σχετικό tweet του ο Romano ανέφερε ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους και τσεκάρουν τις εξελίξεις με το ποδοσφαιριστή. Εκτός της Liverpool, είναι και η Newcastle η οποία ενδιαφέρεται και με τους νέους ιδιοκτήτες της σπανίως αποτυγχάνει να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφική της κίνηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Reds χρειάζονται προσθήκες και αλλαγές στο χώρο του κέντρου και ίσως ένας νέος και φέρελπις ποδοσφαιριστής όπως ο Kone να αποτελούσε ιδανική επιλογή.

Romano: «Liverpool και Newcastle βολιδοσκοπούν τον Manu Kone»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com