Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: «Λάθος εκτίμηση από τον Konate στο 3ο γκολ της Brentford»

Gary Neville: «Λάθος εκτίμηση από τον Konate στο 3ο γκολ της Brentford»

Ο Gary Neville εντόπισε τι έκανε λάθος ο Ibrahima Konate απέναντι στην Brentford, αφού είδε ξανά το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, το οποίο δεν ήταν ξεκάθαρο με την πρώτη ματιά.

Η Liverpool ηττήθηκε με 3-1 από την Brentford το βράδυ της Δευτέρας. Ήταν μια απογοητευτική εμφάνιση – που ελπίζουμε να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε δίκαια με 2-0 πριν από το ημίχρονο, αλλά ο Alex Oxlade-Chamberlain μείωσε μετά την ανάπαυλα. Δυστυχώς, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν στη συνέχεια, καθώς τελείωσαν την αναμέτρηση στο 84ο λεπτό.

Ήταν μια κακή εικόνα και για τον Ibrahima Konaté. Ο Γάλλος αρχικά φάνηκε ότι αντιμετώπισε την μακρινή μπαλιά της Brentford στην περιοχή της Liverpool, αλλά έπεσε στο έδαφος καθώς ο Bryan Mbuemo έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Υπήρξαν φωνές για φάουλ που δεν δόθηκαν και φάνηκε ότι ο Konaté απλά δεν είχε τη δύναμη να αγωνιστεί εκεί.

Όμως, κατά την επανεξέταση, ο Gary Neville εντόπισε τι πραγματικά πήγε στραβά. Ο Konaté, όπως φαίνεται, δοκίμασε κάτι που δεν του βγήκε.

«Προσπαθεί να την επιστρέψει με κεφαλιά στον Alisson αντί να την προωθήσει κατευθείαν και να πάρει ο ίδιος την μπάλα;», ρώτησε ο Neville στο Sky Sports. «Νομίζω ότι αυτό κάνει. Κοιτάζοντας το ξανά, δεν το πρόσεξα την πρώτη φορά, πραγματικά νομίζω ότι προσπαθεί να την επιστρέψει με το κεφάλι στον Alisson, αλλά είναι πολύ αδύναμη η προσπάθεια του.»
«Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα να την ελέγξει, ώστε να έχει ακόμα το σώμα του ανάμεσα στη μπάλα και τον Mbuemo».

Gary Neville: «Λάθος εκτίμηση από τον Konate στο 3ο γκολ της Brentford»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com