Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leicester (preview)

Liverpool – Leicester (preview)

Τελευταίος αγώνας του έτους και η Liverpool υποδέχεται στο Anfield την Leicester το βράδυ της Παρασκευής στις 22:00 ώρα Ελλάδος για την 18η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds επέστρεψαν ιδανικά στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, με διπλό στο Villa Park και θέλουν να πετύχουν την τέταρτη συνεχόμενη τους νίκη στη διοργάνωση, επικρατώντας των Foxes, μπροστά στο κοινό τους.

Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Boxing Day δεν αναμένεται να δούμε, με τον Fabio Carvalho να ενδέχεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αντί του Alex Oxlade-Chamberlain.

Στην αμυντική γραμμή δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή, όμως ο Harvey Elliott διεκδικεί μια από τις τρεις θέσεις του κέντρου.

Επιστροφή κάποιου τραυματία δεν θα έχουμε, όμως ο Bobby Firmino θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Δευτέρας εναντίον της Brentford.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Cody Gakpo δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και θα κάνει το ντεμπούτο του, είτε στον αγώνα με την Brentford, είτε σε εκείνον με τη Wolves.

Σταθερά εκτός παραμένουν οι Luis Diaz, Diogo Jota, Arthur Melo, Curtis Jones και James Milner.

Ο Ibrahima Konate έχει επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά δεν αναμένεται να ξεκινήσει.

Η Leicester του Brendan Rodgers προέρχεται από πολύ βαριά ήττα στην έδρα της με 0-3 από τη Newcastle και βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, 4 βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο Anfield έρχεται χωρίς τους Evans, Praet, Bertrand, Maddison, Justin και Pereira, θέλοντας να πάρει αποτέλεσμα για πρώτη φορά, μετά τον Ιανουάριο του 2019.

Στον περσινό αγώνα του Anfield, οι Reds είχαν επικρατήσει 2-0 με δύο τέρματα του Diogo Jota, όμως είχαν ηττηθεί με 1-0 από τους Foxes στις 28 του περσινού Δεκεμβρίου.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Craig Pawson.

Liverpool εναντίον Leicester στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com