Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp για Gakpo: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι»

Klopp για Gakpo: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι»

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί του», ήταν η άμεση αντίδραση του Jurgen Klopp στην είδηση ότι η Liverpool έφτασε σε συμφωνία για την απόκτηση του Cody Gakpo από την PSV Eindhoven, με την προϋπόθεση ότι θα λάβει άδεια εργασίας.

Ο επιθετικός θα ενταχθεί επίσημα στους Κόκκινους κατά την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε τους προσωπικούς όρους στο προπονητικό κέντρο AXA την Τετάρτη.

Ο Gakpo έρχεται στο Anfield μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Netherlands, κατά τη διάρκεια του οποίου σκόραρε τρεις φορές σε πέντε αγώνες για τη χώρα του.

Και ενώ ο Klopp είναι βέβαιος ότι μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο στη νέα του ομάδα, ο προπονητής πιστεύει ότι στην ηλικία των μόλις 23 ετών υπάρχουν πολλά περισσότερα να έρθουν από το νέο Νο 18 της Liverpool.

Το αφεντικό δήλωσε στο Liverpoolfc.com:

«Πρέπει να πω ότι έγινε φανταστική δουλειά από όλους τους εμπλεκόμενους, ειδικά από τον Julian [Ward]. Η δουλειά που έχει γίνει ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και στο τέλος καταφέραμε να υπογράψουμε έναν παίκτη που γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό και που πιστεύουμε ότι θα έχει ένα πραγματικά λαμπρό μέλλον μαζί μας.»

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να παρατηρήσουν στον Cody. Είναι μόλις 23 ετών, αλλά έχει ήδη μεγάλη εμπειρία. Ήταν ο αρχηγός της PSV, ήταν ο παίκτης της χρονιάς στην Holland την περασμένη σεζόν και, όπως πολλοί άνθρωποι μόλις είδαν, είχε επίσης ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του ομάδα.»

«Έτσι, είναι σαφές ότι είναι ήδη ένας πολύ, πολύ καλός παίκτης, αλλά η ηλικία του σημαίνει επίσης ότι έχει τη δυνατότητα να γίνει ακόμη καλύτερος. Επιθετικά, είναι πολύ ευέλικτος και επιπλέον ξέρουμε ότι είναι έξυπνος ποδοσφαιριστής και επίσης έξυπνος άνθρωπος, οπότε είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί του».

Klopp για Gakpo: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com