Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Chamberlain για τον ρόλο του κόντρα στην Aston Villa

Ο Chamberlain για τον ρόλο του κόντρα στην Aston Villa

Ο Alex Oxlade-Chamberlain μίλησε για τον ρόλο που είχε στην επικράτηση με 1-3 στην έδρα της Aston Villa το απόγευμα της Δευτέρας, στο αριστερό άκρο της επίθεσης, καθώς και για το διπλό που πήρε η ομάδα στο Villa Park.

Ο Ox για τη νέα του θέση είχε να πει:

“ Νομίζω ότι τα πήγα καλά. Απλώς προσπάθησα να βεβαιωθώ ότι έκανα την αμυντική δουλειά για την ομάδα. Προφανώς παίζοντας στα αριστερά, είναι λίγο νέο για εμένα και το κάνουμε ελαφρώς διαφορετικά. ”

“ Νομίζω ότι όταν ο Bobby παίζει μπροστά είναι αυτός που παίζει πιο βαθιά στο γήπεσο, αλλά με τον Darwin και τον Mo να απλώνονται στα άκρα και πρέπει να είμαι αυτός που παίζει βαθύτερα, πιο βαθιά από την πρώτη γραμμή, μετά πρέπει να επιστρέψω για την υποστήριξη της άμυνας επίσης, έτσι το μαθαίνω. ”

“ Θα ήθελα να μπορούσα να επηρεάσω το παιχνίδι λίγο περισσότερο μερικές φορές, αλλά σε εκείνη την περίοδο [στα] πρώτα 10 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου ήταν λίγο δύσκολο να καταφέρω να πιέσω ψηλά. ”

Όσο για το διπλό της ομάδας πρόσθεσε:

“ Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με πολλή ένταση, πιέσαμε καλά, είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο και μείναμε σε αυτό, με μερικές στιγμές απουσίας συγκέντρωσης όπου τους δώσαμε μερικές ευκαιρίες από νωρίς, αλλά συνολικά ήταν πολύ καλό. ”

“ Ξέραμε ότι δεν θα ήταν εύκολο. Προφανώς πήραν τον νέο προπονητή και αυτός προπονεί τις ομάδες που έχει πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα ήταν οργανωμένοι και δύσκολη αντίπαλος, οπότε στο τέλος, οι τρεις βαθμοί εκτός έδρας είναι τέλειοι. ”

Οι Reds πέρασαν από το Villa Park.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com